Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuula lugu! Koit Toome uus singel “Tagasi alguses”

Aastalõpus ilmub Koit Toome uus täispikk album, mille esimene singel, mis kuulajateni jõuab, on "Tagasi alguses". Viimasest loost  "Valged ööd", koos Getter Jaaniga, on möödas rohkem kui aasta, mis saavutas Raadio 2 Aastahiti valimistel auväärse teise koha.

"Laul "Valged ööd", oli meie jaoks esimene katsetus, kuidas meil Sven Lõhmusega koostöö sujuks, sest just uue singli sõnade autor on vanameister ise," lausus Koit.


 

Aasta lõpus ilmub Koit Toome uus täispikk album, mille esimene singel, mis kuulajateni jõuab, on "Tagasi alguses". Viimasest loost  "Valged ööd", koos Getter Jaaniga, on möödas rohkem kui aasta, mis saavutas Raadio 2 Aastahiti valimistel auväärse teise koha.

"Laul "Valged ööd" oli meie jaoks esimene katsetus, kuidas meil Sven Lõhmusega koostöö sujuks, sest just uue singli sõnade autor on vanameister ise," lausus Koit.

"Lugu "Tagasi alguses" on minule nagu uus hingamine, uus algus, uus meeskond, uus plaat," sõnas Koit. Üle pika loomingulise pausi on tegu artisti enda kirjutatud muusikaga, sest  viimasest plaadist "Kaugele siit" on möödas rohkem kui kaks aastat. "Loodan, et tegu on esimesega paljudest tulevastest edukatest lugudest, mis meil Sveniga koostöös tulemas. Ligi 18 aastat on võtnud aega, et meie koostööst midagi sünniks."

"Kindlasti on Sven hetkel ka kõige sobivam kaasprodutsent, kellega aasta lõpus uus album välja anda. Tulevaselt plaadilt peaks igaüks endale midagi leidma, sest me ei jäta unarusse inimesi, kellele meeldivad ilusad ballaadid, ning ka kõige suuremad tantsulõvid peaksid endale midagi sobivat saama," ütleb Koit.

"Tagasi alguses" on Koit Toome poolt kirjutatud muusika ja Sven Lõhmuse sõnad.

Kuula allpool ka lugu!

Lisaks saab uut singlit kuulata ka Facebooki fännilehel aadressil siit  

 

Karin Karu