Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuulsuste lihtsad noorusenipid

Maailm on täis ilusaid noori naisi. Alles siis, kui teatud vanuses hakkab nahk elastsust kaotama ja tekivad silmaalused kotid, hakatakse paaniliselt otsima toimivaid lahendusi. Kas lisaks kirurgilisele sekkumisele või Botoxile on olemas ka teisi võimalusi, mida saaks kasutada? Eeskuju tuleks võtta kuulsustelt.


 

Maailm on täis ilusaid noori naisi. Alles siis, kui teatud vanuses hakkab nahk elastsust kaotama ja tekivad silmaalused kotid, hakatakse paaniliselt otsima toimivaid lahendusi. Kas lisaks kirurgilisele sekkumisele või Botoxile on olemas ka teisi võimalusi, mida saaks kasutada? Eeskuju tuleks võtta kuulsustelt.

Kummalisel moel on tuntud inimesed alati oma tegelikust vanusest nooremad välja näinud. Mis on nende saladus ja kuidas tavaline naine võiks saavutada superstaari väljanägemise ilma, et ta peaks noa alla minema või terve varanduse ära kulutama? Esimene nõuanne on, et enda eest hoolitsemisega tuleb alustada varakult. Ära oota, kuni vananemisilminguid on juba nähtavad. Siiski saab olenemata vanusest  kasutada järgnevaid lihtsaid ja odavaid nippe ning peagi näedki muutust. 

1. Siidpehmed padjad
See, mida enamik kuulsusi tundub teadvat ja tavaline inimene alles avastab, on teadmine, et kvaliteetsete padjapüüride ostmine ei ole raiskamine. Miks? Sest puuvill muudab su vanemaks! Need tillukesed unekortsud, mis pärast ärkamist peeglist vastu vaatavad, muutuvad lõpuks sügavamateks kortsudeks. Satiinist ja siidist padjapüürid ei aja nägu kortsu ning need mõjuvad suurepäraselt ka juustele. Nii et kui sa ei kavatse just kogu öö selili magada, on korralik padjapüür oma hinda väärt. Kena välimusega püürist ei piisa, see peab olema ka parimast materjalist.

2. Valge silmapliiats 
Seda nippi kasutavad sageli supermodellid. Valge silmapliiats muudab silmad suuremaks ja annab neile helge ja tähelepaneliku ilme. Kuidas seda peale kanda? Et mitte kummituslik välja näha, tõmba joon ainult silma alumiste laugude sisenurkadesse ripsmete piirile – see annab silmadele avatud ja erksa ilme.

3. Jõhvikamahl
Punapäised kuulsused loputavad oma juuksed jõhvikamahlaga, sest see aitab juuksed säravamaks muuta ja värvitooni erksana hoida. Mõtle Nicole Kidmani peale!

4. Soovid huuli täidlasemaks muuta? Kasuta piparmündiekstrakti 
Huulesüst? Tänan, ei. Nagu teada, eelistavad mõned tuntud lauljad seda trikki valusale süstile. Piparmündiekstrakt on looduslik paisutaja, sest see laiendab veresooni ja annab sulle loomuliku, noorusliku ja vapustava väljanägemise. Lihtsalt tupsuta seda sõrmeotstega natuke huultele ja saadki nautida seksikaid lopsakaid huuli. See paneb huuled pisut surisema, nii tunned kohe, et see toimib.

5. Valgenda hambaid maasikatega 
Oled sa kunagi imestanud, kuidas kuulsused suudavad oma naeratuse kogu aeg säravana hoida? Nagu teada, segavad mõned tippnäitlejannad maasikaid söögisoodaga (looduslik vahend valgendamiseks, mida leidub enamikus hambapastades) ja harjavad selle seguga vähemalt paar korda nädalas hambaid. Maasikate hooaeg on küll juba ammu möödas, kuid jäta see nipp meelde.

6. Noorendav näosprei 
Taas üks supermodellide nipp, mis aitab mõnel 80ndate modellidel aasta aasta järel aina kenamad välja näha. Tegu on vee ja täispiima seguga, mida pihustatakse nahale. Nagu teada, olid Cleopatra ilu saladuseks piimavannid, kuid tänapäeval on see asendunud piima ja vee toonikuga. Nipp on selles, et kui spreid regulaarselt mitu korda päevas nahale pihustada, lukustab see nahas niiskuse ja aitab säravat jumet hoida.

7. Puhastav sidrunimahl
Värskelt pressitud sidrunimahl puhastab ja toniseerib ühekorraga. Trikk, mida Hollywoodi eliit kasutab, hoiab naha värske, puhta ja veatuna. Nii nagu ükskõik milline kallis toniseerija, aitab ka sidrunimahl poore ahendada ja isegi jumet säilitada. Kui aga vajad lisaboonust, siis tea, et sidrunhappel on ka kooriv toime. Kas sul on tedretäpid? Sidrunimahl aitab ka neid vähem nähtavaks muuta. Lihtsalt kanna sidrunimahl vatiga näole ja korda protseduuri iga päev.

8. Universaalne Extra Virgin oliiviõli
Võid kulutada varandusi nahaniisutajate peale, mis lubaduste kohaselt peaks aitama sul noorem välja näha. Kuid sa ei tea, et otsitav imevahend seisab tegelikult juba su köögiriiulil. Extra Virgin oliiviõli, mis on täis antioksüdante, saab kasutada väga mitmel moel. Näiteks silmameigi eemaldajana – igaüks teab, kui kangekaelsed võivad veekindlad meigitooted olla. Oliiviõli on sõna otseses mõttes ideaalne lahendus. See mitte ainult ei eemalda imehästi jumestust, vaid jätab naha meeldivalt pehmeks, ei ummista poore ja silub tegelikult ka kortse. Kanna Extra Virgin oliiviõli niiskele nahale, sest vesi aitab vähendada mis tahes rasvasust. 

9. Niisuta, niisuta, niisuta! 
Niisutatud nahk näeb välja pehmem, tervem ja säravam. Kuival nahal on kõik kortsukesed näha ning tundudki vanem, kui tegelikult oled. Sellepärast joovad kuulsused palju vett ning söövad ohtralt selliseid suure veesisaldusega toite nagu puuviljad, köögiviljad ja selge puljongiga supid. Niisugune toitumine niisutab seestpoolt ning niisutavad seerumid annavad samasuguse sära. Aga kui pead enne eesmärgini jõudmist pisut pettust kasutama, püüa jumestusega esile tuua põsesarnad, meelekohad ja kulmujoon.

Meil kõigil on unistus jääda nooreks ja ilusaks. Olgu modell, näitleja või koduperenaisest ema, igaühel on oma moodus, kuidas seda eesmärki saavutada. Ehk aitavad need nipid heita valgust mõningatele looduslikele ja alternatiivsetele valikutele, mida kasutavad kuulsused ja nüüd ka sina!

 

Heinike Juhanson
Buduaar Shopping talv 2012