Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUM KLÕPS: Brigitte Susanne Hunt näitas uut kallimat

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt on tuntud oma ekstravagantse käitumise ning avameelsete ütluste poolest. Oma eraelu on naine aga pigem meedia eest varjatuna hoidnud ning seda kas Brigitte elus ka keegi silmarõõm on, pole ta soostunud avaldama. Hiljuti parandas blond kaunitar aga antud vea ning teatas, et ta on võetud näkk. 

Nimelt avaldas Brigitte Instagrami storys jäädvustuse, kus ta on oma Facebooki lehele teinud järgneva postituse: "Brigitte Susanne Hunt is feeling in a relationship." Kommentaariks lisas ta juurde: ""Ärge nüüd keegi sebige enam, ma võetud (s)näkk."

Hiljuti avaldas Brigitte väikese kaadri ka oma uuest silmarõõmust. Naine jagas Instagrami storys kuuma kaadrit endast ja kallimast, mille juurde märkis: "Peix on taga, hakake jälle vihjama kuhugi."

Teisel fotol kallistab noorpaar ennastunustavalt, kuid naine on peigmehe näo ära peitnud. "Minu kallis," kirjutas ta kirglikku foto juurde ja lisas sinna ka kolm südant. 

Brigitte südame on vallutanud Saaremaalt pärit noormees Ron Nõmm. Ka noormees ise on endast ja Brigittest Instagrami storysse ühise klõpsu üles pannud.