Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuum pesumodell Kristina Petina: mees peab lahke olema GALERII!

Playmate of the year 2009 tiitli võitnud Eesti pesubrändi BonBon Lingerie esinägu ning praegu sisekujundust ja disaini õppiv 23aastane enesekindel ja vapustavalt seksikas Kristina Petina jagas Buduaariga oma kogemusi, kuidas suhtes rutiini peletada, milliseid mehi ta hindab ja kuidas on ta elu muutunud peale Playboy's poseerimist.


 

Playmate of the year 2009 tiitli võitnud ja Eesti pesubrändi BonBon Lingerie esinägu ning praegu sisekujundust ja disaini õppiv 23aastane enesekindel ja vapustavalt seksikas Kristina Petina jagas Buduaariga oma kogemusi, kuidas suhtes rutiini peletada, milliseid mehi ta hindab ja kuidas on ta elu muutunud peale Playboy's poseerimist.

Sul on väga seksikas välimus? Mida pead ise enda juures kõige seksikamaks?

Mina hindan end ikka nagu tervikut, mitte mingit osa eraldi. Kõige tähtsam on, et inimeses oleks harmoonia. Ja arvan nii ka teiste inimeste välimuse kohta.  

Kas Sulle tehakse komplimente mõne kehaosa kohta rohkem? 

Mulle tehakse tihti komplimente, aga mitte mingi kehaosa eest, vaid üldiselt öeldakse, et ma olen kena ja armas, aga ei vaadata minu kehaosasid eraldi.

Kuidas hoiad oma voodielu vürtsikana?

Ma olen alati valmis eksperimenteerima. Minu arvates on väga hea, kui tüdruk kodus voodis ei ole häbelik, sest siis on võimalus proovida midagi uut ja erinevat. Just niimoodi minule meeldib. See elavdab ning annab seksuaalset energiat. Ja see muidugi ergutab minu meest. Mees alati reageerib oma naise käitumisele, seega antakse täielikult kõik oma soovid edasi ja siis on seks hämmastav!

Kuidas peletad rutiini oma suhtes?

Ühine vaba aja veetmine on minu suhtes rutiinipeletaja. Minu arvates on vaja lõõgastuda ja lõbutseda koos oma lähedastega, aga mitte eraldi. Mõnedele paaridele meeldib lõõgastuda ja meelelahutust otsida eraldi, tüdrukud käivad diskodel oma sõpradega ja poisid koos oma sõpradega. Minu arusaamise järgi ei ole see õige. Töötage eraldi, aga puhake koos. Kui mu armastatud mees seostab kodu ainult rutiiniga, siis on nende seksisuhted igavad. Lõbutsege koos oma kaaslasega ja kõik läheb hästi!

Millised mehed sulle meeldivad? Milliseid omadusi hindad meestes?

Minu arvates mees peab kõigepealt olema lahke oma naise suhtes. Mulle meeldivad head inimesed minu elus. Lahkus mehes on väga oluline. See on peamine omadus.

Ka mees ei tohiks olla ahne, neist inimestest ma ei saa aru. Väga hindan tarkust meestes, oskust õigesti oma mõtteid väljendada, ainult selliste meestega mulle meeldib suhelda.

Muidugi peaks mees olema seksikas, kuid mitte ainult oma välimuse abil, vaid oma emotsionaalsuse ja seksuaalsusega. Aga seda otsustab iga naine ise.

Ja lõpuks, mees peab igas olukorras peab olema härrasmees! Kuid mehed praegu on seda üha vähem ja vähem! Seetõttu soovin kõikidele naistele tõelist meest.

Milliseid iluprotseduure kasutad?

Mulle meeldivad spaa-protseduurid, ka kasutan solaariumit, aga mitte tihti.

Palju Su elu on pärast Playboy'le poseerimist muutunud?

Playboy andis mulle nii elumuutuse ja ka kuulsuse. Ja avardas perspektiive tulevikuks ja enesearenduseks. Aga muidugi sain palju uusi tuttavaid, kellega ma suhtlen ja töötan. Ja ka mitte ainul häid tutvusi, vaid ka palju kadedaid noori naisi. Aga tegelikult nende naiste kadedus annab mulle rohkem eluenergiat ja ka tunde, et mina teen kõik õigesti.

Kas Playboy'ga kaasnenud edukas kuulsus on aidanud huvitavaid tööotsi saada?

Jah, ma sain mõne tööpakkumise, aga ei taha veel midagi konkreetselt rääkida.

Kas sa käid trennis? Oled sa tegelenud mõne spordialaga pikemalt?

Jah, ma käin oma sõpradega jõusaalis ja ujumas.

Milline on olnud su kõige ekstreemsem/huvitavam sekskogemus või -kogemused?

See on muidugi väga isiklik küsimus, aga tegelikult mina tahan seksi alati ja kõikjal. Mul on kogemus oma mehega rannas, autos, ujulas  ja isegi teletornis.

Sa rääkisid, et Sulle pandi ukse alt kiri, et seksige vaiksemalt? On Sul veel naljakaid sarnaseid olukordi olnud?

Jah, ükskord me olime Jurmala rannas seksimas ja ei näinudki, kuidas ema väikese lapsega kuskilt tuli. Ütles siis naerdes, et teil tuleb sama, ja näitas oma lapse peale, kui sellega tegelete. Väga lõbus olukord oli.

 

Vaata galeriid allpool!

 

Sandra Davõdov

 

 

 

[gallery ids="1934851,1934858,1934865,1934871"]