Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUMA SEKSI SALADUSED: 1 asi, mis iga naise magamistoas olema peaks

Parema ja naudingulisema seksi nimel saab naine nii mõndagi ise ära teha ning teatud kindlate tegevuste ja nippide abil on võimalik ka oma tupelihaseid treenida nii, et mees peab sind lausa seksijumalannaks. Sellest tulenevalt võiks iga naine oma magamistoas asuva öökapi sahtlisse varuda tupekuulid.

Parema ja naudingulisema seksi nimel saab naine nii mõndagi ise ära teha ning teatud kindlate tegevuste ja nippide abil on võimalik ka oma tupelihaseid treenida, nii et mees peab sind lausa seksijumalannaks. Sellest tulenevalt võiks iga naine oma magamistoas asuva öökapi sahtlisse varuda tupekuulid.

Kõik seksieksperdid kinnitavad, et treenitud tupelihaste abil on võimalik seksuaalelu uuele tasemele viia ning selleks, et oma tupelihaseid treenida, tuleks appi võtta tupekuulid.

Alusta suurema ja kergema kuuliga, sest seda on lihtsam enda sisemuses hoida. Mida treenitumaks sinu tupelihased muutuvad, seda väiksema ja raskema tupekuuliga ennast treenida saad. Näiteks koduseid majapidamistöid tehes saab ühtlasi väga tõhusalt ka oma tupelihaseid treenida.

Allikas: sheknows