Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUMAD MOEUUDISED: VÄRSKE eestimaine veebipood revelystores.com

Buduaari naisteni on sobivalt nüüd enne pühadehooaega jõudnud väga tore uudis moe- ja trendimaailmast. Novembri keskel köitis meie pilku uus originaalne eestimaine e-pood revelystores.com. Kaunid pidulikud rõivad ning ka mantlid, jakid ja palju muudki, mis on üllatusena vägagi taskukohaste hindadega.

Võtsime poega ühendust ja saime teada, et veebipoe loojateks on kaks säravat moodi armastavat naist Eva ja Leeni, kelle loodud bränd Revely koondab enda alla kiirmoe parimad valitud tooted ning aitab seeläbi kliendil ka valiku lihtsamaks teha.

Kuidas tulite mõttele luua revelystores.com veebipood?

Käisime mingil perioodil palju koos reisimas ja kuna meile mõlemale meeldivad rõivad, siis jõudsime alati oma vestlustes selleni, et Eestist võiks ka leida trendikaid ja moodsaid rõivaid, mis ei oleks pärit kohapeal esindatud suurtest kettidest. Soovisime kauplustes pakutavale vaheldust ning võtmesõnaks pidi olema hea hind. Ise oleme veebipoodidest tellijad ning oskame hinnata seda, kui kaup tuuakse koju kätte. Mõtetest tegudeni läks teekond kiiresti ja sujuvalt ning nii saigi alguse revelystores.com veebipood. 

Kellele olete oma rõivad valinud?

Meie valikus olevad rõivad on mõeldud kõigile, kes tunnevad, et tahavad neid kanda. Rõivad on valitud sooviga pakkuda head sortimenti ja mitmekesisust, seega peaks igaüks midagi sobivat endale leidma. Lisaks on kõik valitud põhimõttega, mida kannaksime kindlasti ka ise ning mis paneks meidki hästi tundma ning samas moekas välja nägema. Kuna sortimenti lisandub pidevalt uusi tooteid, siis tasub aeg-ajalt valik üle vaadata, sest suure tõenäosusega leiab igal ajahetkel endale veebipoest midagi uut ja trendikat. Praegusel aastaajal on eriti head pakkumised just peokleitidele, millega jõulupidudel särada. Detsembri esimesel nädalal kehtib ka veel eripakkumine -10% kogu poe tavahinnaga sortimendile. 

Kust rõivaid osta saab?

Kõiki meie poes olevaid rõivaid saab osta veebipoest aadressil www.revelystores.com.

Poe sortimendis olevatel outfit'del saab silma peal hoida revelystores.com ning ka FB lehel Revely.


[gallery ids="1892676,1892683,1892690,1892696,1892703,1892709"]