Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUMAD PILDID: EKSMISS LAURA KÕRGEMÄE leidis endale uue mehe

Imekaunis eksmiss Laura Kõrgemäe, kes juba mõnda aega tegutseb Invidia nimelise agentuuri eestvedamisega, on enda kõrvale leidnud uue armastuse. Suhe teleprodutsendi ametit pidava Hermes Brambatiga on tänaseks läbi ning uueks väljavalituks on noormees nimega Viljar Paulus.

Imekaunis eksmiss Laura Kõrgemäe, kes juba mõnda aega tegutseb Invidia-nimelise agentuuri eestvedamisega, on enda kõrvale leidnud uue armastuse. Suhe teleprodutsendiametit pidava Hermes Brambatiga on tänaseks läbi ning uueks väljavalituks on noormees nimega Viljar Paulus.

Laura ei varja oma uut suhet ning ka tema sotsiaalmeediakontol on avalikult kirjas, et ta on Viljariga suhtes. Kaunitari Instagrami kontot ehivad samuti pildid, mida vaadates ei teki kahtlustki, et just Viljar on võitnud blondipäise neiu südame.

Varasemalt on Laura olnud suhtes ka kasiinomiljonär Armin Karu poja Erik Karuga, kellega ta oli koguni kihlatud, ent ühel hetkel viis elu nad siiski lahku. Laural on ka väike poeg, kelle isa on finantsguru Veikko Maripuu.

Pilte Laurast ja tema uuest kallimast näed ka siin