Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUS MEEST VÄGISTASID 15aastast tüdrukut

Hiljuti raputas Saksamaad šokeeriv grupivägistamine, mille ohvriks oli 15-aastane tüdruk. Tegijateks olid kuus meest ja nad kõik olid pärit Afganistanist, vahendab Iltalehti. 

Sündmused said alguse 22. septembril, kui 17-aastane Afgaanist pärit nooruk kutsus tüdruku enda Münchenis asuvasse korterisse. Sama nooruk oli ka peasüüdlaseks. Paar oli tundnud teineteist alles paar nädalat. Korteris hakkas 17-aastane tüdrukult seksi nõudma, kuid viimane keeldus. Politsei sõnul ähvardati tütarlast suuliselt, ta hakkas kartma ja oli lõpuks nõus. 

Peale seda ähvardamine jätkus. Järgmise nelja päeva jooksul sundis nooruk tüdrukut kahes erinevas korteris ka enda tuttavatega seksima. Kui tütarlaps lõpuks vabaks lasti, läks ta koju ning rääkis juhtunust enda sõpradele. Nood kutsusid seepeale politsei. 

17-aastane Afgaanist pärit mees võeti kinni, samuti nagu ka teised neli süüdlast. Süüdlased on vanuselt 20-, 23- ja 28-aastased. Üks tegijatest on endiselt vabaduses. 

Politsei sõnul ei hoitud tüdrukut korteris vangina, vaid ta sai suhteliselt vabalt ringi liikuda. Siiani on selgunud, et iga mees vägistas tütarlast vaid ühe korra. Süüdlased on ühtlasi Saksamaalt varjupaika taotlenud.