Reklaam sulgub sekundi pärast

KVALITEETSED SNÄKID NÕUDLIKUMA MAITSE-EELISTUSEGA inimesele Lorenz Naturalsilt

Suvi on täis elamusi ja liikumist ning kodus kokkamine on küll tegevus, mis jääb tagaplaanile. Kui aga väljasõidul, teel olles või  rannapuhkust nautides kõht tühjaks läheb, ent ei raatsi veel koju minna ning tahaks enne korralikku lõkketulel valmivat rooga väikese maitserikka ampsu teha, siis on ikka hea, kui on kaasas snäkke kartulikrõpsude näol.

Tänaseks päevaks on kartulikrõpsud saanud asendamatuks ka seltskondlikel üritustel, mil külaliste kogunemisel pakutakse tervitusjoogi kõrvaseks ampsuks maitseküllast suupistet krõpsude ja dippide näol.

Kui sul on ka nõudlikum maitse, siis tea, et sinu peale on mõeldud ja sul on palju valikuid, millist maitseelamust sa sooviksid tunda. See on Lorenz krõpsude Naturals sari. Saksamaine krõpsusari on valmistatud spetsiaalselt valitud talude koorimata kartuli õhukestest viiludest, mis on  küpsetatud väärtuslikus päevalilleseemneõlis. Maitsestatud on need looduslike vürtsidega, et tagada maitses maalähedus ja naturaalsus. Kõik lõhna- ja maitseained on naturaalsed ning Naturals sarja krõpsud on gluteenivabad. 

MAITSED JA JOOGIKOOSLUSED

Lorenz Naturals kartulikrõpsud balsamico-äädikaga

Maitsestamiseks on kasutatud balsamico-äädikat. Intensiivne hapukas maitse sobib nautimiseks punase veini ja juustuga.

 

Lorenz Naturals kartulikrõpsud rosmariiniga 

Omasuguste seas ainulaadne ja põnev maitse ning rahva lemmik. Ideaalne kombineerituna valge veini, juustu ning Parma singiga.

 

 

Lorenz Naturals kartulikrõpsud meresoola ja pipraga

Maitsestatud sibula, meresoola ja pipraga, mis tekitab maitsemeeltes tõelise plahvatuse. Põnev intensiivne järelmaitse. Sobib nautimiseks kerge Prosecco või mõne alkoholivaba mullijoogiga, mille mullid lisavad maitsetele intensiivsust, ning viinamarjadega.

 

.Lorenz Naturals kartulikrõpsud parmesaniga

Naturaalne parmesan annab krõpsudele mõnusa hõrgu maitse.

Sobib nii valge kui punase veini kui ka meloniga.

 

Lorenz Naturals klassikalised kartulikrõpsud

Parima kvaliteediga kartulitest valmistatud snäkid, mis sobivad kõikide eelnevate joogi- ja söögikooslustega. 

Lorenz Naturals on "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018" partneriks, pakkudes finaalüritusel nii rannarahvale meeleolu ja maitseid kui ka külvates üle finaliste, kes on oma vooru parimateks. Vaata lisa SIIT.