Reklaam sulgub sekundi pärast

KYLIE JENNERI BEEBI saab kohutavaid ähvardusi

20aastane Kylie Jenner sai selle aasta veebruaris esmakordselt emaks sünnitades pisitütre, kes sai endale nimeks Stormi. Pärast lapse sündi hakkas Kylie beebipilte jagama ka oma Instagrami kontol, kuid tänaseks on ta pidanud pildid eemaldama, sest inimesed muutusid ähvardavaks ja isegi ohtlikuks.

20aastane Kylie Jenner sai selle aasta veebruaris esmakordselt emaks, sünnitades pisitütre, kes sai endale nimeks Stormi. Pärast lapse sündi hakkas Kylie beebipilte jagama ka oma Instagrami kontol, kuid tänaseks on ta pidanud pildid eemaldama, sest inimesed muutusid ähvardavaks ja isegi ohtlikuks.

Nimelt vahendab portaal Metro, et väga paljud inimesed ähvardasid Stormit röövida ning lisaks sõimati pisibeebit inetuks. Kyliele saadeti hirmsa sisuga sõnumeid, mis tekitasid hirmu ja kurbust. Nüüdseks on Kylie otsustanud, et oma Instagramis ta beebist enam pilte ei jaga, sest see on liiga ohtlik.

Allika sõnul on antud kogemus Kylie jaoks ääretult muserdav olnud ning loomulikult ta ei mõista, kuidas saavad inimesed niivõrd õelad ja pahatahtlikud olla.

Kylie Instagrami kontol on enam kui 109 miljonit jälgijat ning paraku pole kõik neist tema suurimad fännid.