Reklaam sulgub sekundi pärast

KYLIE JENNERI KUUM DIEEDINIPP – oled sa seda proovinud?

20aastane Kylie Jenner on Kardashianite suguvõsa noorim õde, kes hiljuti ise samuti emaks sai. Kõik Kardashianid näevad oma välimuse nimel palju vaeva kasutades nii iluprotseduure, kirurgide abi kui ka kõike muud võimalikku. Oma figuuri eest hoolitseb Kylie teadliku söömisega ning tal on üks igati asjalik dieedinipp, mida kindlasti proovida tasuks.

20aastane Kylie Jenner on Kardashianite suguvõsa noorim õde, kes hiljuti ise samuti emaks sai. Kõik Kardashianid näevad oma välimuse nimel palju vaeva, kasutades nii iluprotseduure, kirurgide abi kui ka kõike muud võimalikku. Oma figuuri eest hoolitseb Kylie teadliku söömisega ning tal on üks igati asjalik dieedinipp, mida kindlasti proovida tasuks.

Nimelt sööb Kylie iga päev väga suures koguses aurutatud köögivilju, mis sisaldavad vähe kaloreid, rohkelt vitamiine, mineraalaineid ja kiudaineid ning täidavad seega ka korralikult kõhtu.

Näljutamine kaalust allavõtmise eesmärgil või ka ükspuha millisel teisel eesmärgil lõpeb pikas perspektiivis lihtsalt oma tervise rikkumisega.

Kõht tuleb igal toidukorral täis süüa ja seda täisväärtuslikest toiduainetest, mille hulka köögiviljad kahtlemata kuuluvad.

Lisaks tarbib Kylie palju vett ning ei karda toidule ka kasulikke rasvu lisada - pähklid, seemned, rasvane jogurt, lõhe, chia-seemned ja avokaado varustavad organismi vajalike ainetega ning peletavad vajaduse näksida.

Allikas: E!