Reklaam sulgub sekundi pärast

KYLIE JENNERI SUURIMA FÄNNI suu lõhkes huuletäidise tõttu

Pruntis huulte tõttu tuntud tõsielustaar Kylie Jenner teavitas mõni aeg tagasi avalikkust, et kavatseb huulte süstimise ära lõpetada. See ei takistanud naise suurimal fännil, Inglismaalt pärit James Holdil, aga edasi süstida. Hiljuti lasi noormees endale nii palju huuletäidist süstida, et tema suu lõhkes, vahendab Daily Mail.

Manchesterist pärit 24-aastane James on enda sõnul alati oma õhukesi huuli häbenenud. Esmakordselt lasi ta neid suurendada, kui oli 16aastane. Sellest ajast saadik on ta süstimisele kulutanud ligikaudu 15 000 eurot. 

Noormees, kes on lisaks huulte suurendamisele käinud ka kahel ninalõikusel, lasknud täiteainet põskedesse süstida ning suurendanud oma tuhareid, ei kavatsegi iluprotseduuridega lõpparvet teha. "Mulle ei meeldi loomulik välimus, vaid eelistan võltsi. Tahan silma paista ja teistmoodi välja näha. Enne protseduure nägin välja nagu kõik teised," rääkis ta. 

Jamesi lõikused on kinni maksnud rikkad mehed. "Pere ja sõbrad tahavad, et lõpetaksin huulte süstimise, enne kui need otsast kukuvad või plahvatavad. Saan aru, et nad tahavad mulle head, kuid lõppude lõpuks on selline välimus minu sooviks," lisas ta. 

Vaata teisi pilte Jamesi Instagrami kontolt siit



A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on