Reklaam sulgub sekundi pärast

LA LA LADIES ANDIS Õllesummeril meeleoluka kontserdi

Eile, 4ndal juulil sai avalöögi Õllesummer, kus lisaks paljudele teistele artistidele andsid meeleoluka ja sünergiast pakatava kontsredi ka Buduaari uue ajakirja karismaatilised ja kaunid kaanestaarid- Kethi, Inga ja Diana bändist La La Ladies.

Esitlusele tulid lood nii leedide enda repertuaarist kui ka kaverid, kõlasid kaunid ballaadid ning hoogsad slaavi ja ladina-ameerika rütmid, mis publikul südame sees põksuma võtsid. La La Ladise jaoks oli tegu juba 5nda Õllesummeriga ning sel puhul võisime näha nende seljas väga pidulikke pastelsetes toonides printsessikleite, mis olid pärit justkui muinasjutumaailmast. Tüllkangast kleidikesed on tüdrukute endi disainitud!

Diana, Inga ja Kethi heitsid pilgu uude  ajakirja juba Õllesummeril peale kontserti. 

Soeta ka sina endale uus Buduaar, kuna  sel korral leiad sealt väga palju põnevat ning saad nippe kuidas tõeliselt puhata ning elu nautida!

Õllesummer jätkub täna ning meie oodatuimad esinejad on TV3 laval kell 20:30 alustav NOËP ja samal laval ka peaesineja Armin van Buuren

Kindlasti veedame palju aega ka C lava ees kus saab kuulata ja näha kodumaiseid andekaid muusikuid Meisterjaan, Öed, Vaje ja 5Miinust. 

Pileteid saab soetada Piletilevist ja laulukaare väravate kassadest.