Reklaam sulgub sekundi pärast

LÄBI MÜÜDUD! HOW TO SURVIVE SEPTEMBER KIT: 120 € väärtuses tooteid 13,90 € eest!

Buduaar TEEN hoolitseb selle eest, et kooli naasmine oleks võimalikult valutu. Survival Kit rõõmustab sind ägedate ilutoodete, maiustuste ja esemetega, mis muudavad koolitunnid palju lahedamaks. See võib rõõmustada nii sind kui ka su sõbrannat (superlahe KINGIIDEE!). Hind ajakirja tellijale 13,90 €, tavahind 16,90 €.

Tegemist on väga praktilise kit'iga. Tooteid leidub karbis 120 € eest. How To Survive September Kit on müügil alates 7. augustist. Komplekte on loetud arv ja need müüvad alati rekordkiirusega läbi – kiirusta! 

Mida põnevat leidub Buduaar Teen komplektis How To Survive September Kit? 

1. Wet n Wild peitepulk Color Corrector

2. Garnier näopuhastusvahend Pure Active 3 in 1 tsingi ja valge saviga, 150 ml. Kolm toodet ühes: puhastav geel, koorimisvahend ja mask. 

3. Garnier näopuhastusvahend Pure Active 3 in 1 söe ja salitsüülhappega, 150 ml. Seda innovatiivset koostist saab kasutada pesugeeli, koorija või maskina, et nähtavalt vähendada isegi kõige kiuslikumaid komedoone ning ennetada nende teket.

4. Garnier “kümme ühes” juustesse jäetav kreem Fructis Goodbye Damage, 400 ml. Kümme ühes tulemus: juuksed muutuvad tugevamaks ja siledamaks ning on kaitstud kuni 230°C kuumuse ja kahjustuste eest. Kasutamine: kandke juukseotstele enne föönitamist ja/või sirgendamist. 

5. L’Oreal Professionals sprei Stylista #Beachwaves rannalokkide tegemiseks, 200 ml. Proovi tuulest viidud rannasoengut, vormides juukseid #Beachwaves viimistlusspreiga. Soolveega juuksespreiga saad 24 tundi püsivad ja veatud, otsekui tuulest viidud lainelised ja kohevad juuksed – sasipea, mis tundub pehme ja sile. 

6. Wella Professionals värvi kaitsev šampoon Invigo õhukestele ja normaalsetele juustele, 50 ml. Tasakaalustatud pH-ga šampoon kauapüsivaks värvikaitseks. Õhukestele kuni normaalsetele värvitud juustele.

7. Wella Professionals juukselakk Eimi Mistify Light, 75 ml. Sulgkerge, kiiresti kuivav juukselakk, mille tugevusaste 2 tagab kerge hoidvuse ja liikuvuse kuni 24 tunniks. 

8. Avène seebivaba pesugeel Cleanance, 100 ml. Pehmetoimeline geel eemaldab mustuse, liigse rasu ja meigi. Segatüüpi ja rasusele probleemsele nahale.

9. Ducray vistrikevastane kreem Keracnyl PP probleemsele nahale, 30 ml. Hooldus rasusele, ebapuhtale nahale. Aitab vähendada valulisi punaseid laike.

10. Jelly Bean kommid Double Takes, gurmeetops, 100 g 

11. Jelly Bean kommid Pop a Bean, 36 maitset, gurmeetops, 100 g 

12. Babé mitsellaar-näovesi, 100 ml. Mitsellaarvesi puhastab ja toniseerib üheaegselt.

13. Novaclear aknemask, 50 g. Õlivaba ning mitteärritava koostisega mask rasuse ja aknele kalduva naha igapäevaseks hoolduseks. 

14. Tupla šokolaad 

15. Jenkki piparmündimaitseline närimiskumm, 30 g 

16. Rex šokolaad 

17. Katjes kummikommid Wunderland

18. Bioderma sarja Sébium H2O rasuse naha mitsellaarvesi, 100 ml 

TEEN TESTRID 

LIU JO lõhnatester

Avène kooriv mask Cleanance rasusele nahale, 10 ml. Sügavpuhastav kolmetoimeline mask probleemsele rasusele nahale.

Babé matistav niisutaja Stop Akn, 5 ml. Kreem sobib igapäevaseks kasutamiseks segatüüpi, rasusele, kerge aknega nahale. Ideaalne meigialuskreemiks. 

Babé niisutav dušigeel Hydra Calm, 19 ml. Väga õrn seebivaba pesugeel sobib ka tundlikule nahale. 

Babé niisutav ihupiim Hydra Calm, 10 ml. Ihupiim niisutab sügavuti, hooldab ja kaitseb täiuslikult tundlikku ja allergilist nahka.

Telli Buduaar TEEN How To Survive September Kit veebilehelt www.buduaar.ee/pood või osta Buduaari kontorist Peterburi tee 81 Tallinnas (E–R 9–16). Veebist tellides saad ise järele tulla või tellida paki lisatasu (mittetellijale) eest endale sobivasse SmartPOST pakiautomaati. PS! Buduaar TEEN aastatellijatele on paki saatmine SmartPost pakiautomaati TASUTA.