Reklaam sulgub sekundi pärast

Lady Gaga: ma ei ole traditsiooniline kaunitar

Ajakirja Glamour detsembrikuu numbri ajakirjakaanel tagasihoidliku meigiga poseeriv Lady Gaga ei pea ennast ilusaks.

Ajakirja Glamour detsembrikuu numbri ajakirjakaanel tagasihoidliku meigiga poseeriv Lady Gaga ei pea ennast ilusaks.

Lisaks andis ekstsentriline poptäht ka intervjuu, kus mõtiskles enda välimuse üle ja rääkis avameelselt, miks ta omapäraseid kostüüme kanda armastab, vahendab Daily Mail.

”Ma ei ole traditsioonilisel viisil ilus. Kui ilul oleks mingi matemaatiline valem, ma ei tea, kas oleksin algoritm,” rääkis ta.

Lady Gaga ütles, et ta on endaga rahul, sest välimus ei määratle tema tööd.

”Minu jaoks on see okei. Ma ei ole supermodell. See ei ole see, mida ma teen. Mina teen muusikat.”

Kummalistest kostüümidest tuntud naine oli nõus ka oma omapärase loomingu tausta praotama. Siiani kõige šokeerivam kostüüm on ilmselgelt olnud lihast valmistatud rõivad, millega lauljatar astus 2010. aastal MTV Video Music Awards galaõhtul lavale.

Gagat jälgides on teinekord jäänud ka ebaselgeks asjaolu, kas ta on unustanud või jätnud tahtlikult koju mõned olulised riideesemed, nagu näiteks püksid.

Lauljatari sõnul on kummalised kostüümid tema viis põgeneda selle reaalsuse eest, mida popmuusikat tegevalt naisarstistilt oodatakse.

”Kõik alati naeravad, sest ma tunnen ennast mugavalt, kuigi mu nägu on kaetud värviga ja mul on hiiglaslik paberkott peas. Ma ei poolda seda mõtet, et peaksin riisuma kõik (meigi ja omapärased kostüümid), et olla tõeline artist,” lisas Gaga.

Vaata ajakirja kaanefotot siit

 

Buduaar.ee