Reklaam sulgub sekundi pärast

Lady Gaga vastas kriitikutele fotodega stringides! Link piltidele

Lady Gaga vastas artiklitele, mis rääkisid staari kaalus juurde võtmisest, nappides rõivastes fotodega. ”Süües olen ma õnnelik,” sõnas poptäht.

Lady Gaga vastas artiklitele, mis rääkisid staari kaalus juurde võtmisest, nappides rõivastes fotodega. ”Süües olen ma õnnelik,” sõnas poptäht.

Viimasel ajal kurvikamaks muutunud Lady Gaga otsustas avalikkusele näidata, mida ta arvab uudistest tema kehakaalu kohta. Nimelt postitas lauljatar oma blogisse neli pilti, kus ta pesuväel end sirutab ja oma sihvakat keha demonstreerib, kirjutab Daily Mail.

”Olen kannatanud buliimia ja anoreksia käes juba 15. eluaastast saadik,” tunnistas ta ühe foto all. ”Aga täna julgustan ma olema julge.”

Staar loodab, et ka tema fännid, keda ta kutsub väikesteks koletisteks, julgevad olla uhked enda üle, olenemata kehakaalu suurusest. Vähemalt Lady Gaga ise on.

”Mu poiss-sõbrale meeldib kurvikam mina. Kui söön, olen ma terve ja ei muretse nii palju oma välimuse pärast. Olen õnnelik. Õnnelikum kui ma kunagi olnud olen.”

See ühe naise manifest on vastuseks paljudele artiklitele, mis Lady Gagast viimase nädala jooksul kirjutatud on. Staari kehakaalu suurenemist märgati ühel tema kontserdil. Poptäht ise on avaldanud, et ta on juurde võtnud 12 kilo. Naljatledes on ta süüks toonud oma isa restorani, mis serveerib liiga maitsvaid toite.

Vaata pilte siit

 

Buduaar.ee