Reklaam sulgub sekundi pärast

Lahutus: Antonio ja Melanie suhe mõranes juba ammu

Melanie Griffithi ja Antonio Banderase suhe oli juba aastaid pilvine.

Melanie Griffithi ja Antonio Banderase suhe oli juba aastaid pilvine.

56aastane näitlejanna Melanie Griffith esitas lõppeval nädalal avalduse, mille kohaselt soovib lahutada 18 aastat kestnud abielu oma näitlejaametit pidavast abikaasast Antonio Banderasest. Põhjenduseks, nagu ikka, toob naine ületamatud erimeelsused, vahendab FemaleFirst.

Kuid sõbrad on paari otsusest šokeeritud, sest kuigi näitlejate suhe pole kunagi olnud päris probleemivaba, on nad siiani murekohtadest alati omal jõul üle saanud. "Nad on varemgi maadelnud suurte probleemidega, neil on olnud tõsiseid mõõnu, kuid nad on alati toime tulnud. Ma ei uskunud, et see (lahutus - toim.) võiks kunagi päriselt juhtuda," räägib üks paari sõber.

"Neil on aastaid nägelusi olnud. Tülid ja ajutised lahkukolimised muudkui kuhjusid ja õnnehetki oli üha vähem. Ilmselt sai neil küllalt," räägib teine sõber.

Naistemagnet Banderas seisis vankumatult oma naise kõrval, kui too 2000. ja 2009. aastal võõrutusravi läbi tegi, kuid eelmisel aastal seoti teda juba romantiliselt kahe teise naisega.
Sõbrad ei usu samas, et Banderas naist petnud oleks. "Ma pole kunagi näinud, et ta kellelegi sel moel läheneks. Ta võib tähelepanu osutada paljudele, aga armastab Antonio ainult üht naist - see on Melanie. Neil on olnud väga kirglik, aga väga täiskasvanulik ja turvaline suhe. Melanie usaldas oma meest täielikult," jätkab sõber. 

Hoolimata lahutusest pole üks Hollywoodi pikaajalisemaid paare vaenujalal: sõprade sõnul vaatavad nad optimistlikult tulevikku ja jagavad 17aastase tütre Stellaga seonduvaid kohustusi.

 

Buduaar.ee