Reklaam sulgub sekundi pärast

LAHUTUS! JUST NENDEL PÕHJUSTEL laguneb kõige rohkem abielusid

See teema on üsna raske, sest igaüks on olnud suhtes, mis mingil põhjusel tänaseks minevikku jäänud on. Veelgi keerulisemaks muutub olukord siis, kui lagunema hakkab abielu. Aga miks abielud vastu ei pea? Toome välja kolm levinuimat põhjust!

See teema on üsna raske, sest igaüks on olnud suhtes, mis mingil põhjusel tänaseks minevikku on jäänud. Veelgi keerulisemaks muutub olukord siis, kui lagunema hakkab abielu. Aga miks abielud vastu ei pea? Toome välja kolm levinuimat põhjust!

1. Alati on midagi puudu!

Me tahame alati midagi. Me tahaks suuremat kodu, ilusamat autot, valgemaid hambaid, rohkem raha. Tahetakse olla iseseisvad ning austatud - see nimekiri on tegelikult lõputu. Me unustame kogu selle tahtmise juures ära, kuidas olemasolevaga rahul ning õnnelik olla. 

2. Suhtest kaob seks!

Seks on tähtis! Läbi seksi kogetakse intiimsust, naudingut ning näidatakse oma haavatavust. Kui seks kaob, siis hakatakse sellest paratamatult puudust tundma. Seksi puudumine toob endaga kaasa enesehinnangu langemise ja paneb pingutama selle nimel, et kuskilt lisatähelepanu leida. 

3. Raha, raha, raha!

Raha on elus peamiseks probleemide allikaks. Seda võiks ju alati rohkem olla! Raha põhjustab tülisid, mis võivad nii abielule kui ka ametlikult vormistamata suhtele saatuslikuks saada.

womenworking.com