Reklaam sulgub sekundi pärast

Lapse liigne hellitamine võib lõppeda halvasti

{:331648 width=80 height=120 align=right}Tänapäeva lapsed on tihti väga ära hellitatud, sest vanematel pole nende jaoks piisavalt aega. Laps püütakse ära osta asjadega ning väiksel tegelasel lubatakse teha mis iganes hing ihaldab. Milline inimene kasvab sellisest lapsest tulevikus? Kuidas vältida seda, et sinu lapsest kasvaks suureks saades Paris Hiltoni laadne hellik, kes elus piire ei tunne?

Kadri Põldma
[email protected]

{:330984 width=133 height=200 align=left}Tänapäeva lapsed on tihti väga ära hellitatud, sest vanematel pole nende jaoks piisavalt aega. Laps püütakse ära osta asjadega ning väiksel tegelasel lubatakse teha mis iganes hing ihaldab. Milline inimene kasvab sellisest lapsest tulevikus? Kuidas vältida seda, et sinu lapsest kasvaks suureks saades Paris Hiltoni laadne hellik, kes elus piire ei tunne?

Liigne lapse hellitamine on enam-vähem võrdne lapse alandamisega. Mõju on kokkuvõttes sama- lapsest kasvab segaduses isiksus. Kui last kodus liialt hellitatakse, on tal raske aru saada, miks väljaspool kodu elu tema vastu nii karm on.

Lapse kasvatamisel on kõige olulisem paika panna reeglid ja re