Reklaam sulgub sekundi pärast

LASERMEDI UUENDUSLIK PLASMATERAAPIA PAKUB NATURAALSET JA ALLERGIAVABA noorenduskuuri

Plasmateraapia sobib eelkõige kaela-, näo- ja dekolteepiirkonna värskendamiseks ning on auga välja teeninud nime kuninglik hooldus, sest tulemused on näha juba mõne päeva möödudes ning ravist taastumine on väga kiire. Lisaks nahale sära ja ilu andmisele mõjub see hästi juuste väljalangemise vastu. 

Plasmateraapia (PRP) on uudne naha noorendamise ja pinguldamise metoodika, mille puhul kasutatakse probleemsete kohtade raviks patsiendi enda trombotsüütide ehk verekomponentidega rikastatud ja kasvuhormoone sisaldavaid verevalke. See meetod kuulub regeneratiivse meditsiini valdkonda, mida kasutatakse laialdaselt erinevates meditsiini harudes (ortopeedia, stomatoloogia, implantoloogia, dermatoloogia, oftalmoloogia, kardiovaskulaarkirurgia jm). Esteetilises meditsiinis on see meetod mõeldud kõigile, kes soovivad läbi teha naturaalset ja allergiavaba noorenduskuuri. 

LaserMed kliinikus tehakse plasmaprotseduure maailmanimega RegenLAB tehnoloogia abil, mis on tänu külmtuimestusele vaevalt valulik. Kolme ampulliga põhjalikku teraapiat tuleks läbi teha vaid mõned korrad aastas, näiteks enne ja pärast suve. Protseduur võtab aega kuni poolteist tundi ja seda ei tehta rasedatele, rinnaga toitvatele emadele ning onkoloogia diagnoosiga haigetele. 

www.lasermed.ee
Aadress: Aia tn 7, Tallinn, Eesti
Telefon: +372 640 4022
e-mail: [email protected]