Reklaam sulgub sekundi pärast

Laulja Margus Vaher saatest „Laulud tähtedega“: Kihvt projekt, õige missioon!

Margus Vaher, noormees, kes ei jätnud unistusi täitmata! Kaks aastat tagasi võitis ta saate „Kaks takti ette“ ning muusikukarjäär saigi hoo sisse! Kuigi temast ei olnud pikka aega midagi kuulda, siis nüüd see võimalus avanes. Margus osales saates „Laulud tähtedega,“ kus tema lavapartneriks oli kaunis poliitik Evelyn Sepp.

Margus Vaher, noormees, kes ei jätnud unistusi täitmata! Kaks aastat tagasi võitis ta saate „Kaks takti ette“ ning muusikukarjäär saigi hoo sisse! Kui temast pikka aega ei olnud midagi kuulda, siis nüüd see võimalus avanes. Margus osales saates „Laulud tähtedega,“ kus tema lavapartneriks oli kaunis poliitik Evelyn Sepp.

Marguse sõnul on tema elus hetkel väga hea aeg. Tegevust jätkub ning eneseteostus on 100% lähedal. Lisaks laulmisele tegeleb noormees ka raadiotööga. „Viimasel ajal olen lisaks kontsertide andmisele tegelenud saatejuhtimisega Vikerraadios. Teen seal Maian Kärmasega pühapäevast meelelahutussaadet „Keskküte“! Viimased nädalad oli põhirõhk osalemisel saates „Laulud tähtedega.“ Kihvt projekt, õige missioon, mõnusad ja soojad inimesed!“ räägib mees.

Hoolimata kiirest elutempost ning projektidest on muusika Marguse jaoks siiski esmane prioriteet. Alles hiljuti andis ta välja puhtalt omaloomingul põhineva albumi „Kui tahad kuulda, tule lähemale...“. „See on kahe aasta jooksul juba minu teine album ja olen sellega ise väga rahul. Hetkel tegelen peamiselt kontsertide andmisega, kuigi mõtetes on juba ka uue albumi kontseptsioon. Suvel on tulemas põnevad projektid, milleks juba praegu eeltööd teen,“ avalikustab ta.

Juba sel suvel võib Margust esinemas näha saate „Eesti otsib Superstaari“ võitja Ott Leplandiga ning laulja Uku Suvistega. Koos esitatakse Tõnis Mäe repertuaari. Ees on ootamas ka duettide kontserdid Birgit Õigemeele ning Luisa Värgiga.
Küsinud, kas Eestis on ka artiste, kellega mees sooviks esineda, kuid ei ole seda veel jõudnud, saame teada, et selliseid soove kohe mitu! Margus imetleb selliseid muusikuid nagu  Hedvig Hanson ning Andre Maaker. „Nende musitseerimise viis ei väsi mind lummamast! Nemad on kindlasti muusikud, kellega koos töötada oleks au. Korüfeedest kindlasti Ivo Linna ja Tõnis Mägi! Bändidest rokib minu jaoks Dramamama!“ räägib Margus Buduaarile.

 

 

Buduaar.ee