Reklaam sulgub sekundi pärast

LAUPÄEVAL OLI KUU LOOMINE: kuidas oma ellu rahaõnne juurde kutsuda?

Laupäeval, 4. mail lõi taevas ennast noorkuu. Kuu loomiseks nimetatakse aega, mil kuud pole taevas näha või on näha ainult maa varjuga kaetud kontuure. Must kuu on sama väekas abiline nagu täiskuu  siis avanevad uued võimalused, uued algused, uued plaanid ja ettevõtmised, kirjutab veebileht Exemplore.

Kuu loomise ajal on ideaalne aeg oma ellu veidikene rahaõnne juurde kutsuda. Kõigepealt tuleb viia ennast õigesse meeleollu. Tühjenda oma meel kõikidest mõtetest ning hinga mõned minutid sügavalt sisse-välja. 

Rituaali jaoks vajad sa ühte rohelist küünalt, ühte valget küünalt ning ükskõik millist sulle meelepärast õli (küünlad peavad olema uued). Siin rituaalis tähendab roheline küünal raha/jõukust ning valge küünal sind ennast. Kõigepealt hõõru küünlad õliga kokku. Hõõrumise ajal keskendu oma eesmärgile ning edule, mis sind saatma hakkab. 

Seejärel aseta küünlad teineteisest 22 cm kaugusele. Süüta küünlad ning lausu need read: "Raha, raha tule minu juurde. Arvult kolm korda kolm. Et ma saaksin rikkaks parimal viisil ning ei kahjustaks kedagi sellel teel. Ma aksepteerin seda nii, too mulle raha kolm korda kolm."

Lugemise ajal too roheline küünal valgele küünlale 2 cm võrra lähemale. Korda rituaali üheksa päeva jooksul ning iga päev too küünlad teineteisele 2 cm võrra lähemale. On oluline, et sa rituaali ajal kujutad ennast edukana ette ning selliselt nagu sul oleks see raha juba olemas. 

Üheksandal päeval kui küünlad teineteist puudutavad, on rituaal valmis. Viimasel päeval lase küünaldel lõpuni põleda.