Reklaam sulgub sekundi pärast

LAURA KÕRGEMÄE alustas äri kurikuulsa partneriga!?

Endine miss ja seltskonnatäht Laura Kõrgemäe kadus avalikkuse eest kui vits vette pärast eelmise aasta lõpus lahvatanud kupeldamisskandaali. Skandaalis süüdistati Kõrgemäed noorte Eesti neidude kupeldamises ning asja asus uurima politsei. Nüüd aga tundub, et Laura on end taas sidunud kahtlase ettevõtmisega, vahendab Kroonika.

Nimelt olevat Laura end sidunud Janne-Triin Mändla nimelise naisega, keda on kusjuures karistatud raha väljapetmise eest. Tegemist on kriminaalasjaga.

Just selle sama Janne-Triinuga poseeris Laura kusjuures ka mõni aeg tagasi aset leidnud ilukliiniku vipMedicumi suurejoonelisel sünnipäevapeol fotograafile.

Janne-Triin on meelelahutusportaali WOWEesti tegevjuht ning samuti on naine seotud agentuuriga Face Advertising - Laura oli just need kaks ettevõtet veel mõni aeg tagasi ka oma Facebooki lehel töökohtadeks märkinud. Kui Laura Facebooki lehte täna, 30. novembril vaadata, siis on sinna 27. novembril tehtud avalik postitus, kus ta teatab uue agentuuri avamisest, mis kannab nime WOWEesti.

Allpool olev foto on tehtud vipMedicumi sünnipäeval ning tumedapäine naine fotol on Janne-Triin Mändla.