Reklaam sulgub sekundi pärast

Lauri Liiv: Olen pahatihti liiga aus ja otsekohene

/Rubriik 7/ 

Ajavahemikul 8. juuni - 28. juuni toimub üle-eestiline kontserttuur "Väike Öömuusikal", kus lavale astuvad Lauri Liiv, Janika Sillamaa, Nele-Liis Vaiksoo ja Mikk Saar ning esitlusele tulevad tuntumad muusikalihitid läbi aegade.

Buduaar on sihikule võtnud öömuusikali staarid ning täna saame vastuseid Lauri Liivalt.

/Rubriik 7/ 

Ajavahemikul 8. juuni - 28. juuni toimub üle-eestiline kontserttuur "Väike Öömuusikal", kus lavale astuvad Lauri Liiv, Janika Sillamaa, Nele-Liis Vaiksoo ja Mikk Saar ning esitlusele tulevad tuntumad muusikalihitid läbi aegade.

Buduaar on sihikule võtnud öömuusikali staarid ning täna saame vastuseid Lauri Liivalt.

1. Kui sa saaksid olla üheks päevaks nähtamatu, siis mida ette võtaksid? 
Arvan, et käiksin nähtamatuna, sõbra juurest sõbra juurde ja teeksin neile poltergeisti, ise nähtamatuna nurgas itsitades nähes nende reaktsioone. Ja kuhugi muidu keelatud ja kättesaamatusse kohta võiks ka minna, näiteks Buckinghami paleesse või...  Ja Kalevi kommipoodi läheks ja sööks hästi palju nende kõrsikuid tumedas šokolaadis.

2. Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?
Oh, eks neid piinlikke hetki tuleb elus ikka ette. Ükski konkreetne hetk mulle ette ei tule, aga päris piinlik ja paha tunne on olnud kui olen mingi hetkelise emotsiooni ajendil kedagi tahtmatult solvanud või läinud mõnikord võib-olla liiga suure otsekohesusega üle piiri. Piinlikud on ka need hetked, kui olen läinud tööle ehk siis minu kui laulja jaoks tähendab see proovi, ilma ette valmistamata.
 
3. Millal, mida ja kellele sa viimati valetasid?
Paar nädalat tagasi Amsterdamis viibides pidin kokku saama ühe pool-tuttavaga. Ta hirmsasti ajas peale kokkussamist kui kuulis, et ma olen tulekul...  Aga kuna tegemist ei ole tegelikult just minu veregrupi inimesega, siis kuidagi ei tahtnud oma kolmest reisil oldud päevast tema peale tunnikestki raisata. No ma siis valetasingi, et minu päevakava on nii tihe, et sinna kuidagi ei mahu meie kohtumine. Kuigi tegelikult lösutasin suurema osa ajast oma reisikaaslasega lihtsalt päikese käes erinevatel terrassidel. No mis teha, meil kõigil on ilmselt selliseid tuttavaid, keda pead mõnikord taluma, aga tegelikult hästi ei tahaks. ;-)
 
4. Mis oli viimases sms-is, mis sinu telefonile saabus?
"Kui võimalik, võta palun täna "West Side Story" klaviir proovi kaasa, sealt on tarvis "I Feel pretty" laulu ning kui sul leidub mõni teine variant "Memory-st", siis palun seda ka. Terv! Misha.
 
5. Mis on see, mis Sind enda juures kõige enam häirib?
Minu kohatine liigne mugavus ja laisklemislembus (kuigi olen arenenud :-))  ) ja pahatihti minu ilmselt liigne otsekohesus ja ausus oma väljaütlemistes. Viimased kaks liigitaksin küll ise pigem heade omaduste hulka. Aga need kaks asja võivad aeg-ajalt tekitada liigseid pingeid ja ka solvumisi teistes inimestes. Nii et üritan ennast vanemaks saades üha rohkem ja rohkem tagasi hoida ja paljud asjad lihtsalt enda teada jätta.

6. Mis on kõige kallim asi, mille ostnud oled (peale auto ja maja)?
Autot mul ei ole ja maja ka mitte! Oma isiklik väike korter aga küll. Kui aga see unustada, siis kulutan võimaluste piires päris palju reisimisele. Reisimine on üks minu põhilisi kirgi ja reisil olles ennast väga tagasi ei hoia. Nii et jah kulutan reisidele ja reisides.
 
7. Kas tahaksid olla natuke rikkam või natuke ilusam? Miks?
Ega raha võiks ju alati pisut rohkem olla. Samas, mul on olnud kogu oma täiskasvanuks olemise aja võimalus elatist teenida asjadega, mida ma tegelikult ka üle kõige (kui mõned inimesed välja jätta) armastan - need on laulmine ja teater. Ma arvan, et see on tänapäeval päris paras luksus tegeleda ni iöelda oma hobidega ja saada selle eest veel ka tasutud. Ilusam?? Hehee!! Muidugi võiks olla pikem ja siledam ja targem jne, aga üldiselt ma ei ole üldse selle inimese vaenlane, kes mulle peeglist vastu vaatab :-))) ja oma parimatel hetkedel ta isegi meeldib mulle. Ja looduse vastu ju nii kui nii ei saa. Kui on ikka lühikesed ja karvased jalad antud, siis nendega pead sa läbi ajama paratamatult elu lõpuni. :-))

8. Kes võiks olla see inimene või need inimesed, kellega Sa pole kaua suhelnud ja keda tahaksid näha või tervitada?
Ohh, neid on nii palju! Kuna kõigil meil on kogu aeg nii kiire, siis aega paljude inimestega suhtlemiseks, kes korda lähevad, lihtsalt pahatihti aega ei jäägi. Nii et eraldi välja tuua nagu kedagi ei tahakski. Aga kui siiski, siis oma armsat õpetajat Kare Kauksi pole ammu näinud ja tahaks teda väga-väga näha ja tema tegemistest kuulda. Ja siis veel vana hea sõber Evelin Samuel, kes varsti saab juba teist korda emaks, aga ma pole tema esimest poegagi näinud pluss pidin minema möödunud laupäeval tema sünnipäevale, kuid isiklikel põhjustel jäi sinnagi minemata.... nii et vabanda, Evelin!! Aga kui peaksid seda lugema,siis tea, et oled mul siiski alati meeles ja sõbrana südames.

Lisainfot "Väike Öömuusikali" kohta saad lugeda SIIT

/Toimetas: Merlyn Uusküla/