Reklaam sulgub sekundi pärast

Lavale jõuab džunglimuusikal Mowgli!

17. märtsil esietendub Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Janika Sillamaa lavastatud suurejooneline lastemuusikal "Mowgli", milles teeb kaasa sadakond Tallinna ja selle lähiümbruse koolilast.

17. märtsil esietendub Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Janika Sillamaa lavastatud suurejooneline lastemuusikal "Mowgli", milles teeb kaasa sadakond Tallinna ja selle lähiümbruse koolilast.

Rudyard Kiplingi raamatul põhinev muusikal räägib väikesest india poisist Mowglist, kelle tiiger metsa viib ja kes kasvab üles džunglis huntide keskel. Lavale jõuavad ka 60 ahvi, mitmemeetrine madu, karu Baloo ja panter Bagheera. Ning muidugi hundikarja juht Akela ja tiiger Shere Khan.

"Mowgli" on Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Kooli 38. lavastus. Omamoodi võib seda ettevõtmist nimetada mitmekihiliseks integratsiooniprojektiks, sest lisaks Tallinna kesklinna eliitkoolide ja linna lähiümbruse koolide (Jüri, Aruküla, Viimsi) õpilastele teevad kaasa ka vene koolide õpilased Vene kultuurikeskuse tantsutrupist "Visavi", mille kunstiline juht on Žanna Nefedijeva.

Lavastuse käigus sirgub Mowgli pisikesest põngerjast poisiks ja enne eesriide langemist ka noormeheks. Põhiline koormus Mowgli osatäitmisel langeb 12-aastasele Taavet Borovkovile, kes teeb Kaari Sillamaa Laste Muusikateatris kaasa teist aastat. Pisikest Mowglit kehastab väike Margo Maltis ja suureks sirgunud džunglilast Franck Reisner.

 Kahetunnise lavastuse libreto ja muusika autor on Kaari Sillamaa, lavastaja Janika Sillamaa, koreograaf Kristin Pukka, lavakunstnik Villu Feldberg ja kostüümikunstnik Kristel Viksi.

 

Kokku antakse seitse etendust:

17. märtsil kell 19 Vene Kultuurikeskuses (esietendus)

18. märtsil kell 19 Vene Kultuurikeskuses

7. aprillil kell 19 Pärnu Endlas

19. aprillil kell 12 ja 16 Tartu Vanemuise väikeses majas

21. aprillil kell 19 Salme Kultuurikeskuses

22. aprillil kell 19 Salme Kultuurikeskuses

 
Projekti koduleht asub SIIN!

 

Toimetas Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja