Reklaam sulgub sekundi pärast

“LEIDSIN OMA KALLI mehe meie abieluvoodist teise naisega!”

"Olen oma abikaasaga koos olnud 6 aastat ja abielus sellest 4 aastat. Meil on sarnane huumorimeel, eluvaade ja me armastame teineteist väga. Või vähemalt nii ma arvasin, kuni eelmisel nädalal oma mehe meie abieluvoodist teise naisega leidsin. 

Kuna ma ei taha enda kohta väga palju paljastada, siis ütleme nii, et töötan ühe suure firma reklaamivaldkonnas. Kuna hetkel on meil käsil üks väga oluline projekt, on mu tööpäevad viimasel ajal pikemaks veninud. Ma ei mäleta, millal see täpsemalt oli, aga ühel õhtul sain töölt varem ära ja mõtlesin oma abikaasat romantilise õhtuga üllatada. 

Ostsin poest pudeli head veini ja natuke snäkke ning mõtlesin, et võiks õhtul teineteise kaisus mingit filmi nautida. Koju tulles kuulsin aga magamistoast imelikke hääli - selliseid, mida tavaliselt seksides tehakse. Arvasin, et ehk vaatab mees üksinda pornot ja rahuldab ennast ning hiilisin vaikselt lähemale, et teda üllatada. Lükkasin magamistoa ukse lahti ja tahtsin naerdes öelda, et "Ups, vahele jäid," aga sõnad jäid kurku kinni. 

Nimelt oli mu kallis abikaasa hoopis teise naisega voodis. Kui mees mind märkas, võttis ta küll natukene hoogu maha, aga jätkas pea koheselt seksimist. Küsisin, et mida ta enda aruga teeb. Ta vastas, et ma näen ju ise ka, et ta harrastab seksi ühe tõeliselt kauni naisega. Tundus, et ka see naine erutub selle olukorra peale, sest ta hakkas endisest kõvema häälega ohkima. Mees palus mul lahkuda, et nad saaksid rahus lõpetada. Ma vihastasin meeletult ja tundsin ennast väga kehvasti, aga ei suutnud toast ka lahkuda. Mees muudkui jätkas ja jätkas, kuni lõpuks naise sisse lõpetas. 

Teisest küljest oli olukord aga väga erutav ja mees palus, kas võiksin talle andestada ning aru saada, kui ta teinekord ka teiste naistega seksida tahaks. Ma väga armastan teda ja ta kinnitas, et ka tema mind, aga ma ei tea enam, mida mõelda. Mulle ühest küljest meeldib selline mehelik mees, kes naise paika paneb ja elu täiel rinnal naudib, aga teisest küljest pole see vist väga normaalne, kui me oleme abielus ja mees teiste naistega seksib. Selle ütles ta ka kohe ära, et kuigi tema tahab teistega seksida, siis mina ei tohi seda kindlasti teha, vaid pean talle truu olema. 

Mis te arvate ja mida ise minu olukorras teeksite? Ma loodan, et siia ei tule ainult kommentaare stiilis, et jäta see tropp maha. Ehk olen ma naine, kes on nõus mehele sellist naudingut pakkuma, kuigi see tundub nõmedana ja teeb haiget?"

Buduaarile Kai (nimi muudetud)