Reklaam sulgub sekundi pärast

LENNA KUURMAA: mul oli emotsionaalselt väga raske läbielamine

Armastatud lauljatar Lenna Kuurmaa pälvis kaitseministeeriumi teeneteristi Afganistanis ja Iraagis Eesti sõjameestele antud kontserdite andmise eest, mis ühtlasi oli naisele raskeks kogemuseks. Lenna tõdeb, et mõlemad korrad olid tema silmis õpetlikud ning muutsid tema vaateid elule.


Armastatud lauljatar Lenna Kuurmaa pälvis kaitseministeeriumi teeneteristi Afganistanis ja Iraagis Eesti sõjameestele antud kontsertide andmise eest, mis ühtlasi oli naisele raskeks kogemuseks. Lenna tõdeb, et mõlemad korrad olid tema silmis õpetlikud ning muutsid tema vaateid elule.

Lenna tegi antud teemal oma Instagrami kontole siira postituse, kus ta kirjeldab oma emotsioone ausalt ja vahetult: "Mul oli suur au täna pälvida kaitseministeeriumi teeneterist. Võttis hääle värisema. Uhke tunne oli ka, aga hämming samuti ja mõtlesin pikalt tagasi Iraagis ja Afganistanis kogetu peale. Need olid väga õpetlikud, huvitavad ja emotsionaalselt rasked läbielamised, mis on mind teisiti vaatama pannud sellele, mis meie ümber. Elule. Ahven ütles mulle kunagi 7 aastat tagasi - mis sa mõtled nii kaua - lähme, lähme, praegu sul pole veel lapsi... oli tema argument. Aga kui mõtlen nüüd... ega midagi minus muutunud pole. Läheksin ikka ja jälle, kui tunnen, et mind on vaja ja minust on abi. Meie sõdurpoiste siirad tänulikud silmad, tänupisarad Ja truud käepigistused... Elagu Eesti! Et meie lapsed saaksid pidada järgmist suurt sünnipäeva. Pühendan oma teeneteristi kõikidele Eesti kaitseväelastele ja kõikidele julgetele hingedele. Aitäh."

Postitust näed ka Lenna Instagrami kontolt siin

2007. aasta novembris käis Lenna koos Vanilla Ninjaga Eesti sõduritele Iraagis esinemas ning hiljem 2011. aasta oktoobris andis ta kaks kontserti Afganistanis.