Reklaam sulgub sekundi pärast

Lenny Kravitz valis välja Tallinna kontserdi erikülalise

10. juunil Saku Suurhallis oma uut ja väga edukat albumit „It Is Time For A Love Revolution“, tutvustav Ameerika rockstaar Lenny Kravitzi valis oma Tallinna kontserti erikülaliseks Briti indie-rocki kultusbänd Spiritualized.

10. juunil Saku Suurhallis oma uut ja väga edukat albumit „It Is Time For A Love Revolution“, tutvustav Ameerika rokkstaar Lenny Kravitzi valis oma Tallinna kontserdi erikülaliseks Briti indie-roki kultusbänd Spiritualized.

Spiritualized'i näol on tegemist Briti ühe omanäolisema eksperimentaalrokk-bändiga. Ansambli juhtliikmeks on Jason Pierce aka J Spaceman, kes ühtlasi ka kõigi Spiritualized'i lugude sõnade ja muusika autor.
Spiritualized'i mõjutajate hulgas nimetatakse the Velvet Undergroundi, LaMonte Youngi ja Steve Reichi ning bändi looming sisaldab endas mitme stiili elemente – psühhedeelsest space-rokist ja shoegaze-rokist hüpnootilise minimalismi, ambiendi ja gospelini.

Kontserdipileteid oodatud rokisündmusele on võimalik osta Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Ka kõigil aktiivsetel Buduaari foorumipostitajatel, kes on kogunud ****/tärni ulatusest postitusi,  on võimalus endale valida auhinnaks Lenny Kravitzi kontserdipileteid.


Vaata  Spiritualized'i laulu “Come Together” loo videot SIIT.

/Toimetas: Merlyn Uusküla/