Reklaam sulgub sekundi pärast

LIIGUTAV VAATEPILT: Helen Adamson päästis Inglikese elu

Armastatud lauljatar ja suunamudija Helen Adamson jõudis äsja tagasi kodumaale - viimased kuu aega möödusid kaunitaril Balil saarel. Just sellel maalilisel saarel saatis Helen korda heateo, mis päästis pisikese Ingli elu. Nimelt leidis Helen üsna reisi alguses kodutu kiisu, kelle tervislik seisund oli kehvemast kehvem.

Kassike oli pime, alatoidetud, kärnas ja suremas. Helen otsustas kassi aga terveks ravida ja nad toimetasid ta kohaliku loomaarsti juurde. Helen pani talle nimeks Ingel ning kogu reisi vältel käis lauljatar Inglikest vaatamas. Arstiga suheldi ka sotsiaalmeedia vahendusel.

Peagi selgus, et tegelikult Ingel ei olegi pime, tema silmad vajasid lihtsalt ravi ja seejärel hakkasid kiisu silmad lahti minema. Ravi käigus muutus pisikese loomakese välimus märkimisväärselt ja tänu korralikule toidule, kosus kiisu ka kenasti.

Helen pidi aga Eestisse tagasi tulema ja Inglit ta loomulikult kaasa võtta ei saanud. Lauljatar käis kiisut veel viimast korda vaatamas ja annab teada, et nüüd on loomakese olukord juba nii hea, et ta viiakse viieks nädalaks hoiukodusse, kus ta saab lõplikult taastuda. Seejärel leitakse talle päris oma kodu.

Helen aga usub, et tal õnnestub kunagi veel Ingliga kohtuda.