Reklaam sulgub sekundi pärast

Liis Lassi stiilimärksõnad

Hiljuti oma raamatut “Kes sandistas lugeja?“ esitlenud Liis Lass tunnistab Buduaar Shoppingule, et plaanib sel kevadel kanda kleite, kleite ja veel kord kleite. Ja et tunneb end kõige paremini uutes riietes. Milles veel, loe edasi.

Hiljuti oma raamatut “Kes sandistas lugeja?“ esitlenud Liis Lass tunnistab Buduaar Shoppingule, et plaanib sel kevadel kanda kleite, kleite ja veel kord kleite. Ja et tunneb end kõige paremini uutes riietes. Milles veel, loe edasi.

Iseloomusta oma stiili.
Olen seda meelt, et inimene on täpselt nii värvikas ja stiilne kui on tema isiksus. Ise eelistan oma riietusega mitte värvimüra juurde keerata. Kui mul on valida, kas lasen särada värvitoonidel või endal, siis valin viimase. Sellest ka minu lemmikvärvid – must ja valge. Püüan vahel teadlikult garderoobi valida ka värve, kuid enamasti lahkun kodust ikkagi samades toonides riietusega. Kokkuvõtvalt võib öelda, et eelistan ühetoonilisust kirjule, kvaliteeti kvantiteedile ja aksessuaaride puhul kulda hõbedale. 

Mis teeb naise stiilseks?
Ilus ja hoolitsetud naine on stiilne ka oma mehe T-särgis. “Tibi“ on meie ajakirjanduse poolt küll äralörtsitud sõna, kuid reaalsuses on ikkagi nii, et enamik hindab naist, kes on naiselikult riides, hoolitsetud välimusega, ilusa figuuriga ja särava hoiakuga. Selliseid naisi võiks tänavapildis rohkem näha. Lössukäidud tossud ja kottis püksitagumik jäägu noortele räpipoistele!

Millised on sinu selle kevade lemmikriideesemed?
Ausalt öeldes ma kevadet Eesti õhus veel eriti ei tunneta, aga kuna viibin palju ka lõuna pool, plaanin kanda kleite ja veel kord kleite. Cavalli kangad on üldjoontes alati võitnud minu südame ja seepärast püüan nendega ka oma igapäevast musta-valge lembust tasakaalustada. Kui kleidid kõrvale jätta, on minu järgmine eelistus teksa, mis on samuti suhteliselt pretensioonitu riideese – täpselt nagu must ja valge.

Milliseid suuremaid stiilimuudatusi oled läbi teinud?
Kui stilist sulle just ettekirjutusi ei tee, siis arvan, et stiil pole päris selline asi, mida päevapealt muuta. Stiil kujuneb ja täiustub aja jooksul, kuid täpselt nagu meie väljakujunenud maitsemeeled ja muud eelistused, on ka stiil midagi unikaalset ja igaühele omast. Eks alati võib ju kedagi kopeerida või kellegi teisena näida proovida, aga paraku ei anna jäljendamine alati just kõige paremat efekti. Mina isiklikult ei suuda kanda ka stilisti väljapakutud asju, kui need mulle ikka ei meeldi – olgu kas või üleelu-moodne, mul on suhteliselt suva. Jään endale kindlaks.

Loe täispikka intervjuud ajakirjast Buduaar Shopping!

 

Buduaar Shopping