Reklaam sulgub sekundi pärast

LIIS LEMSALUL juhtus valus õnnetus: ma ei mäleta sellest esinemisest mitte midagi

Armastatud lauljatar Liis Lemsalu rääkis eilses Duubli stuudios oma õnnetusest, mis leidis aset ööl vastu tähtsat päeva. Tulemusena tõdeb lauljatar, et ta tegelikult ei mäleta oma Saku Suurhallis esinemisest mitte midagi  pea huugas otsas. Kuid ta oli niivõrd osav, et suutis juhtunut varjata ja mitte keegi ei saanudki aru, et midagi üldse valesti oleks olnud.

Nüüd aga rääkis Liis avameelselt, mis temaga siis ikkagi juhtus. "Läksin öösel wc-sse, kõndisin ja lõin oma pea vastu ust ära. Mõtlesin, et mis seal ikka. Ma löön oma varbaid koguaeg ära, seda juhtub. Aga siis kui ma tule põlema panin, nägin peeglist et kümne sekundi jooksul oli otsaette tekkinud selline suur sarv. Hakkasin nutma, sest teadsin, et mind ootab sel päeval ees suur teleülekanne ja esinemine tuhandete inimeste ees. Ma olin väga pinges. Ma ei teadnud isegi seda, kas mul on äkki peapõrutus või midagi," kirjeldab Liis juhtunut.

Lauljatar läks tagasi pikali ja lootis parimat. "Esinemisest ei mäleta ma mitte midagi, sest pea huugas otsas. Aga juustega sain ma muhu ära varjata ja keegi ei saanud aru," tõdeb ta.

Pildi juhtunust postitas Liis ka oma Instagrami story'sse.