Reklaam sulgub sekundi pärast

LIIS LEMSALUL ON UUS ARMASTUS: ma naeran siiralt temaga koos

Lauljatar Liis Lemsalu usub, et igaühe jaoks on kuskil keegi, aga selleks, et see inimene su ellu tuleks, peab ise valmis olema ja see valmisolek peab tulema seestpoolt. Justnimelt sellest erilisest inimesest, kelle jaoks me alati olemas olla soovime räägib ka tema Eesti Laul 2017 finaalis osalev lugu „Keep Running“. 

Lauljatar Liis Lemsalu usub, et igaühe jaoks on kuskil keegi, aga selleks, et see inimene su ellu tuleks, peab ise valmis olema ja see valmisolek peab tulema seestpoolt. Just nimelt sellest erilisest inimesest, kelle jaoks me alati olemas olla soovime, räägib ka tema Eesti Laul 2017 finaalis osalev lugu „Keep Running“. 

Aasta 2016 oli Liisi jaoks tähtis aasta ning võib öelda, et läbi selle aasta kasvas ta suureks. "Nagu öeldakse, kogemused õpetavad ja avardavad inimese võimet elu nägemisel ja mõistmisel. Ajal on võime meid õpetada läbi erinevate situatsioonide. Sa hakkad paremini tajuma iseennast kui tervikut ja seda, mida sina soovid elus korda saata ja ära teha. Mida kauem me siin ilmas elame, seda paremini me hakkame oma isiklikke pusletükikesi kokku panema," mõtiskleb Liis.

Kui aga rääkida Liisi uuest armastusest, siis selleks on Webbi! Tegu on Liisi esimese päris oma koduloomaga ning põhjus, miks ta varasemalt endale kodulooma ei võtnud, on lihtne - ta polnud selleks sisemiselt valmis. "Kui palju suudab ta minu päeva rõõmsamaks teha! Ma naeran siiralt temaga koos ja tema üle ja nii iga päev, sest ta on lihtsalt nii vahva. See oli parim otsus sel aastal – kui palju rõõmu võib üks loom tuua!" muigab Liis.

Rääkides armastusest, siis tõdeb Liis, et enda kõrvale tuleb leida keegi, kes sobitub sinu erinevate tahkudega võimalikult täpselt. "Mõnikord ma tahan lihtsalt lollitada ja ma armastan seda, kui ma saan olla mina ise! Mul on mitmeid pooli ja minu kõrval peab olema kaaslane, kes suudab armastada ka seda lollitavat Liisi. Minu jaoks on väga oluline kaaslaste kahepoolne arusaamine ja teineteise täiendamine. Me oleme küll ühel pulgal, aga tal on mulle siiski midagi õpetada ja ma saan talle toetuda. Minu Eesti Laul 2017 finaalis osalev võistluslugu „Keep Running“ räägib tingimusteta armastusest. See võib olla nii sõbra, venna, vanemate kui ka romantilises mõttes mehe vastu. Kokkuvõttes on see minu suur austus inimese vastu, kelle jaoks alati olemas olla soovin. Kelle jaoks justkui kott pidevalt pakitud on.“

Liis on Eesti Laulu finaalis võistlustules juba homme! Pöidlad mitte vaid pihku, vaid ka numbrit 9007001 valima!

 

Buduaar.ee