Reklaam sulgub sekundi pärast

LIISA LEETMA AVALDAS ekstreemse viisi, kuidas muredest vabaneda

Kõigil meist on muredest vabanemiseks olemas oma viis. Kes teeb sporti, kes jalutab looduses ning kes kipub alkoholiga liialdama, kui probleemid üle pea kasvavad. Oma kaval, aga pisut ekstreemne viis on olemas ka meigikunstnik Liisa Leetmal. 

"Ma tunnen, et viimased kuu aega on kuidagi nii raske. Otseselt nagu miskit pole valesti, aga nii palju crap'i ujub pinnale. Meil kõigil on vist praegu selline aeg, mil tuleb raskete energiatega tegeleda. Enne igat tõusu tuleb ikka väike langus," rääkis Liisa oma hiljutises Instagramis avaldatud story`s. 

Murede ja pingetega toime tulemiseks on tal aga hea nipp ning Liisa jagas seda lahkelt ka teistega.

"Tavaliselt kui mul on mingi mure, mõte või probleem, mis mind painab, siis ma panen selle paberile kirja,” sõnas ta ning selgitas, et kirja tasuks panna ka enda tunded, mõtted ja viisid, kuidas probleemi lahendada. "Lõpetan tavaliselt alati sellise A4 suuruse lehega, mis on tihedalt teksti täis, aga lõppu jõudes on mul vastus juba olemas. See dialoog iseendaga aitab leida vastuse. Sinus endas on kogu aeg see vastus olemas olnud."

Selleks, et rituaal aga veelgi tõhusam oleks, on Liisal tagataskust võtta natuke ekstreemne viis, kuidas ta sellele joone alla tõmbab. "Selleks, et see oleks veel mõjuvam, ma tavaliselt panen selle paberi põlema,” lisas Liisa ning lehvitas naljatledes probleemidele "nägemist!"