Reklaam sulgub sekundi pärast

LILLET KINGIB suvemodelli võitjale naiseliku linnaratta!

Selle aasta suvemodelli otsingutele on oma abikäe ulatanud prantslased oma kuulsa aperitiivveiniga LILLET. LILLET on värske, pehme ja puuviljane alkohoolne jook, mida prantslased ja ilmselt kogu maailm ka oma puhkusehetkedele kaasa armastavad võtta.

Elegantne LILLET on söögiisu äratav aperitiivvein, mis sündis Prantsusmaal Bordeaux südames. See on segu Bordeaux piirkonna veinist ja käsitööna valminud puuviljalikööridest. LILLET ettevõtte asutasid 1872. aastal Podensaci linnakeses vennad Raymond ja Paul Lillet, kelle loomingust sai peagi lisaks söögikordadevahelisele stimuleerivale napsule lõõgastumise ja rõõmsate tähistamiste sümboliks.  

Jooki armastasid omal ajal kuulsad naiselikud naised nagu Windsori hertsoginna Wallis Simpson ning USA esileedi Jackie Kennedy. 

LILLET on 2017. aasta Buduaari suvemodelli lahke toetaja, kes kingib peavõitjale naiseliku linnaratta, mis ootab kaunist võitjat Rademari kaupluses. Ohutuks liiklemiseks kuulub kingituse juurde ka kena kiiver. Kingituse koguväärtuseks on 500 eurot. 

Kui oled särav, julge ja energiast pulbitsev noor naine, siis osale sinagi! Võta vastu kõik kingitused, mida elu sulle pakub!

Lisa oma modelliraamat üles SIIT

Vaata teisi auhindu SIIT

LILLET on Buduaar Summer Model 2017 finaalüritusel 11. augustil Sunseti terrassil Pärnu rannapublikule esindatud ilusa väljapanekuga. 

 

Tähelepanu tegemist on alkoholiga! Tarbi mõõdukalt!