Reklaam sulgub sekundi pärast

Lily Allen: Victoria Beckham on koletis ja Cheryl Cole li**!

Lauljatar Lily Allen näitab taas oma küüsi. Nüüd on tema ohvriks langenud kaunitarist lauljatar ja moeikoon Victoria Bechkam.

Lauljatar Lily Allen näitab taas oma küüsi. Nüüd on tema ohvriks langenud kaunitarist lauljatar ja moeikoon Victoria Bechkam.

Viimases intervjuus Metrole rääkis Allen, et kõik jalgpallurid ja nende naised on tõelised koletised. „Beckhamid on vastikud. Kõik teavad, et Victoria on koletis. Ma pigen laseks ennast maha, kui oleksin samasugune,“ jutustas neiu.

Sellega see jutt veel ei lõppenud. Lily julges veel avaldada, et tema arvates on Girls Aloud'i staar Cheryl Cole samuti li**. „Ta esindab kõike, mida ma vihkan. Ta on rumal, pinnapealne ja inetu nii väljast kui seest. “

Lilyl puuduvad ka kiidusõnad Cheryli abikaasa Ashley Cole'i kohta. „Tema on kõige jubedam inimene maailmas - ta on minu jaoks lausa tülgastav. Ta paneb kõike, mis liigub. Ma ei kritiseeri, et ennast rahuldada, vaid ma räägin seda, mida ma tean. See on tõsi ja jälk,“ plahvatas Allen.

Kõigile arusaadavalt puuduvad Lilyl kiidusõnad jalgpalluritele ja nende naistele. “See on naeruväärne, ma vihkan seda. Need jalgpallurid ei esinda Londoni jalgpalli, vaid nad esindavad ennast. Nad on lihtsalt täielikud sead,“ lisas Lily lõpetuseks.


Toimetas Leemet Prits

Buduaar.ee tegvtoimetaja