Reklaam sulgub sekundi pärast

Lisa oma päeva killuke luksust ja võida kohvikomplekt

Alanud on suur Amarula kohvi retseptivõistlus, kus ühe kohustusliku elemendina on lisaks Amarulale kasutatud kohvi. Osalemiseks võite juba praegu lisada oma Amarulaga valmistatud joogi- või toiduretspeti ja pildikese 1.-30. oktoobrini Buduaari veebilehel ning osaleda Amarula kohvikomplekti loosimisel.

Loosi läheb 3 komplekti!

Amarula Cream lisab koos kohviga argipäeva killukese luksust

Amarula koorelikööri tähtsaimaks tooraineks on marula puude viljad. See müstiline marula puu või rahvasuus“Elevandi puu” kasvab vaid ühes kindlas piirkonnas sub-troopilistel tasandikel Aafrikas. “Elevandi puu” nimetuse on sealne rahvas omistanud puule just seetõttu, et elevandid on ühed suurematest ning maiamatest Marula puu viljade austajatest loomariigis ning nende puude läheduses võib alati leida palju elevante, kes usinalt kollakaid vilju naudivad.
Marula puul on tähtis roll ka sealses inimühiskonnas. Näiteks toimuvad paljud pulmad ning laulatused otse Marula puude all, kuna antud puud peetakse viljakuse ja hea õnne sümboliks.
Käsitsi korjatud ning hoolega valitud puuviljade nektar laagerdub kaks aastat tammevaadis kuni on saavutanud ideaalse küpsuse ning seejärel segatakse see rikkaliku koorega – nii valmib meelelist naudingut pakkuv kooreliköör Amarula Cream, mis sobib nautimiseks: puhtalt, jääga, komponendina erinevates kokteilides ning toiduretseptides.

Nii osaled Amarula kohvikomplekti loosimisel
Nüüd on käimas suur Amarula kohvi retseptivõistlus, kus ühe kohustusliku elemendina on lisaks Amarulale kasutatud kohvi. Osalemiseks valmista Amarulaga joogi- või toiduretspet, tee sellest pilt ja sisesta hiljemalt 30. oktoobriks Buduaari veebilehel. Loosi läheb 3 komplekti!
Võiduretspetid valib Amarula žürii.

Mõned Amarula retseptid koos kohviga
Vodka Espresso
2 cl Amarula Cream’i
2 cl vodkat
4 cl espresso kohvi
2 tl tuhksuhkrut
Valmistamine: segage kohv, vodka ja tuhksuhkur koos jääga ning valage klaasi, valage Amarula Cream kihiti (lusika abil) peale. Kaunistage paari kohvioaga.

Amarula kohviüllatus neljale
4 tassi kangemat kannu või masinakohvi
50 ml vahukoort
60 ml Amarula Cream’i
8 ameerikapärast vahukommi (marshmallows)
20 ml pruuni suhkrut
riivitud šokolaadi
Valmistamine: vala kohv suurematesse kohvikruusidesse. Vala igasse kruusi peale Amarula Cream, millele järgneb vahustatud vahukoor, pruun suhkur ja vahukommid. Lisa peale riivitud šokolaadi ning veel pisut Amarulat. Naudi kuumalt!

Amarula kohvikomplekt kahele sisaldab kõike õdusaks kohvijoomiseks vajalikku (kott, termos, kuumakindlad kohvitopsid, lusikad, riidest salvrätid, 2 topsi kuivainete hoidmiseks). Kompaktne ja mugav kott on praktiline ning hea mistahes paika kaasa võtta.

Kohvikomplektid võitsid järgmised retseptid:
Amarula Napoleoni tort
Luksuslik shokolaadirisoto Amarula kreemiga
Rukkileiva Amarulamisu

Palju õnne!