Reklaam sulgub sekundi pärast

LISATUD UUED FOTOD: MILEY CYRUS, oled see tõesti sina?

Popstaar Miley Cyrus on viimase aastaga oma elus üsnagi märkimisväärseid muudatusi teinud ning seda enamasti tänu Liam Hemsworthile, kes teda igal sammul toetab ja õigel rajal hoida aitab. Kui veel paar aastat tagasi, ajal, mil Miley ja Liam lahus olid, šokeeris naine avalikkust igal võimalikul moel, siis täna ta seda enam ei tee.

Popstaar Miley Cyrus on viimase aastaga oma elus üsnagi märkimisväärseid muudatusi teinud ning seda enamasti tänu Liam Hemsworthile, kes teda igal sammul toetab ja õigel rajal hoida aitab. Kui veel paar aastat tagasi, mil Miley ja Liam lahus olid, šokeeris naine avalikkust igal võimalikul moel, siis täna ta seda enam ei tee.

Miley kandis varasemalt rõivaid, mis paljastasid tunduvalt rohkem kui sündsuse piir seda ette näeb ning tema Instagrami kontol olevad fotod reetsid, et tal on probleeme meelemürkide tarbimisega. Siis aga saabus vaikus, Miley leppis Liamiga ära ning nüüd on paar uuesti kihlunud ja tundub, justkui Miley oleks täiesti uus inimene - õnnelik ja tervislike eluviisidega.

Hiljuti jäi Miley paparatsode kaamera ette, kandes taljet paljastavat pluusi, mille alt paistavad välja trimmis kõhulihased ning naise jume on kaunim kui kunagi varem. Sel korral on muutus tõesti üksnes positiivne ning vaatepilt on kaunis.