Reklaam sulgub sekundi pärast

LÕBUS FAKT: mis juhtub, kui Indrek Sarrap lastega üksinda koju jääb?

Sel reedel stardib järjekordne Karl-Erik Taukari juhitud saade "Tunnen sind läbi ja lõhki", kus ühe paarina pannakse proovile lauljatar Birgit Sarrap koos abikaasa Indrek Sarrapiga. Uudised.ee uurisid kaheksa aastat koos olnud paarilt, kuidas on neil kodutööd jaotatud ning ühtlasi selgus tore seik, mis juhtub, kui Indrek lastega üksinda koju jääb. 

Birgit räägib intervjuus, et kuna neil on kaks väikest last, siis selline kokkamise rõõm on jäänud tagaplaanile. "Pigem teed neid toite, mida lapsed ka sööksid, et üsna sellised lihtsad asjad. Kui tahaks midagi erilist ja mõnusat, siis me lähme tavaliselt välja sööma. Nii et meil on ära jaotatud. Vahetevahel teen mina süüa ja vahetevahel Indrek, aga rohkem teen ikka mina. Indrek on pigem toidusoojendaja ja sööja," räägib Birgit. 

Kummaga aga lapsed meelsamini aega veedavad ja kuidas? "Mõlemaga vist ikka. Nad tahaks rohkem emaga veeta, aga kuna ema käib pidevalt esinemas, siis nad peavad vahel ka isaga aega veetma. Aga see ka vist neile ikkagi meeldib," sõnab Indrek. Birgit lisab omakorda, et ka see on kuidagi ära jaotatud - lastel otseselt vahet ei ole. "Eks igal lapsel on emme ikkagi emme, aga väga rõõmsasti on nad ka koos issiga ja Indrek saab väga hästi hakkama."

Seepeale uurib reporter, et kas ka Birgiti ja Indreku peres on nii, et kui issi on lastega, siis viimastega juhtuvad igasugused vahvad muutused. "Pigem on kodu siis rohkem sassis, kui ma koju tulen ja Indrek lastega üksinda on," lausub Birgit ning selgitab, et ka on neil komme siis teineteisele naljapilte saata.