Reklaam sulgub sekundi pärast

LOE, ILMA MILLETA need armastatud Eesti naised kunagi kodunt ei lahku

Mõni aeg tagasi tõi Buduaar ühes artiklis välja need neli asja, milleta prints Williami abikaasa Kate Middleton kodust ei lahku. Näiteks peavad Kate`i käekotis olema alati taskurätikud, huulepalsam, puuderduspaberid ja peegel. Sellest inspireerituna võtsime ühendust tuntud Eesti naistega ja küsisime, mis on need neli asja, mis neil alati kaasas peavad olema. 

Lauljatar Laura Põldvere: "Muidugi haaran alati kaasa telefonilaadija, sest olen suur Huawei fänn ja kuna enamus sõpradel on iPhone’id, ei saa jääda lootma kellegi abile selles osas. Ja kuidas saabki nutisõltlane hakkama telefonita? Kindlasti kaasas roosa kivike, mille andis mulle sõbranna Krislini poeg Karl. Pidi olema armastuse kivi, mis annab jõudu ja tõmbab külge ainult head. Dr. Ohhira probiootikumid on hädavajalikud, et immuunsüsteem oleks stabiilne ning peaks vastu kiirele graafikule. Mulle meeldib, kui tunnen enda parfüümi ehk alati peab midagi head kaasas olema. Praegu on käekotis Juicy Couture'i lõhn, mille haarasin pimesi Amsterdami lennujaamast. Unistus on Tom Ford’i uus kirsilõhnaline parfüüm. Eriti kreisi asi, mida kaasas kanda on ühenduslüli telefonile, et saaks muusikat ka autos kuulata. Kreisi sellepärast, et see on niinii pisike, et minu puhul on 98% võimalus, et ma kaotan selle kohe ära. Detsembris, kui oli palju esinemisi ja ringi sõitmist, siis mu kitarrist Kusti kinkis mulle Aux-juhtme, et saaksime esinemiste pikkadel reisidel muusikat kuulata ja öösel, kui uni peale tikub, kaasa röökida Taukari lugusid."

Lauljatar Kethi Uibomägi: "Migreenirohud - et kui tuleb haigushoog peale, saan kohe reageerida. Hügieeniline huulepulk - Eesti kliimas hädavajalik. Käekoti asemel mul on üldiselt seljakott Märss, sest see mahutab rohkem ja siis on jalutades käed vabad. Telefonilaadija - ma kasutan telefoni väga palju, siis on kindel, et püsin ühenduses. Nutikell - mulle meeldib oma aktiivsust monitoorida ja nädala statistikat teha."

Blogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand: "1. Hügieeniline huulepulk - huuled olgu alati niisutatud, hästi lõhnavad ja terved. Lemmik on OMA Care vanilli naturaalne palsam. 2. Telefonilaadija - kuna olen palju online, armastan kuulata podcast'e, ka jäädvustan palju oma elust kaameraga, et jagada sotsiaalmeedias jälgijatega.  3. Termostass - et säästa loodust, kui tekib tahtmine kohvipaus teha. 4. Vesi - et hoida end alati hüdreeritud ja ennetada janu teket ehk veepuudust."

Lauljatar Laura Prits: "Peaaegu alati on mul kaasas veepudel, et tarbiksin palju vett, mis on nii kehale kui ka häälele väga kasulik. Esinemispäevadel on mul kaasas paar väga armsat ehet, mida ma alati laval kanda ei saa, kuna kardan need ära lõhkuda, kuid need tekitavad minus tunde, et keegi väga kallis on minuga ükskõik kuhu reisides alati kaasas. Kindlasti väga oluline asi talvisel ajal on huulepalsam. Minu lemmik huulepalsam on Elizabeth Ardeni Eight Hour Cream. Peaaegu alati on mul käekotis või jopetaskus kaasas pisike lõhnaõlipudel. Usun täiega, et mõnus lõhnaõli tekitab parema enesetunde ning stressirohketel päevadel meeldib mulle tuju tõsta parfüümiga."

Lauljatar Sünne Valtri: "1. Parfüüm -  ilma selleta ei lähe ma kuskile. 2. Rahakott.  3. Telefon + laadija. 4. Huulepulk -  olgu selleks siis värviline või värvitu. 5. Käte desinfiteerimise vahend - ja seda kulub palju."

TV3 uudisteankur Keili Sükijainen: "Mul peavad kodust lahkudes alati kaasas olema koduvõtmed, autovõtmed, rahakott, telefon, huulepalsam, kätekreem ja patsikumm! Olulisem neist on ilmselt telefon, mida ma kasutan lisaks helistamisele ka kõige muu jaoks. Tallinna liikluses ummikute vältimisel on waze täiesti asendamatu abimees, samuti Spotify playlist'id, mida autos mõnus kuulata. Kätekreem on hea viis talvisel ajal käsi pehmena hoida, kuid töötab ka kavala nipina, kuidas juukstest elektrit välja saada. Lihtsalt tõmban natuke otstesse ja ongi juba parem! Mööda võtteid kihutades peab üks õige reporter kõigeks valmis olema. Patsikumm on asendamatu, kui tahta juuksed soengusse sättida või lihtsalt mugavamalt eest ära panna. Kindlasti peab patsikumm mul kodust lahkudes alati kaasas olema, kuna need kaovad pidevalt kuskile. Mul on kahtlus, et mingi salajane patsikummi söödik käib minuga kaasas ja pidevalt peidab neid mu eest ära. Seega ma varun alati erinevatesse kohtadesse mitu."

"Prooviabielust" tuntuks saanud Helen Kõpp: "Kodunt välja minnes on vajalikud õnneks ainult mõned asjad: telefon, pangakaart, koduvõtmed ja huulepalsam. Vesi on ka üks ääretult vajalik asi, aga kuna see pidevalt ununeb kodust kaasa võtta ning on ka väga raske (ma joon mitmeid liitreid vett päevas), siis selle ostan. Kui kauaks ei lähe kodunt välja, on kolm esimest asja on kõige vajalikumad - nende abil saab teisi olulisi asju vajadusel juurde hankida."