Reklaam sulgub sekundi pärast

LOE, MIS ON NENDE tuntud Eesti naiste patused sõltuvused

Olgu selleks šoppamine, šokolaadi söömine, kohvi joomine, kookidega maiustamine - pea igal naisel on oma sõltuvus, millest kuidagi loobuda ei tahaks ja mis mingis mõttes lausa meelehead valmistab. Sellega seonduvalt palusime tuntud Eesti naistel avalikustada, mis on nende patused sõltuvused. 

TV3 uudisteankur Keili Sükijainen: "Ma ei saa öelda, et tegemist oleks tohutu patuga, aga mu kõige halvem harjumus on äratuskella edasi lükata. Ma võin isegi õigel ajal üles ärgata ja lihtsalt lebotan seal voodis nii kaua, et lõpuks jään ikka hiljaks. Selline tunne, et need võidetud kümme minutit on justkui terve öö kõige magusam uni ja oh, kuidas ma pole suutnud sellele sõltuvusele siiani vastu saada. Mul on varsti sünnipäev, äkki peaks keegi mulle kinkima äratuskella, mille kinni panemiseks tuleb seda mööda tuba taga ajada."

Lauljatar Laura Prits: "Minu kõige suurem patune sõltuvus on kindlasti riided. Minu jaoks on taaskasutuspoodides uute leidude otsimine justkui teraapia. Mulle meeldib seda teha üksinda ja tuulata mööda poode ringi. Mõtlen samal ajal peas omi mõtteid ja see ongi minu arusaam, kuidas iseendaga kvaliteetaega veeta. Üks lemmikumaid taaskasutuspoode on kindlasti Humana Vintage."

"Prooviabielust" tuntuks saanud Helen Kõpp: "Mul on sõltuvuseks kohvi joomine. Mitte ükski teine toit, tegevus või muu ei tekita sellist tunnet, kui näiteks kohv on hommikul otsas. Joon kohvi enamasti ainult hommikul ning mulle see sõltuvus meeldib, kuna aitab hommikuid oodata."

Lauljatar Kethi Uibomägi: "Minu patune sõltuvus on ilmselt Instagrami kasutamine ja pidev stooride tegemine enda @kethiuibomagi kontole. Instagram on esimene ja viimane asi, millele ma alati oma päeva alustades või lõpetades aega panustan. Kas just patune, aga natuke tobe."

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre: "Minu patune sõltuvus on kindlasti kohv, sest see maitseb nii väga. Pole isegi vahet kas viljakohv või kofeiinivaba. See ei ole niivõrd kofeiinisõltuvus, vaid sõltuvus kohvi maitse järele, kuid püüan siiski tarbida max 2 tassi päevas."

Lauljatar Laura Põldvere: "Minu totakas sõltuvus on pakk nätsu, mis peab alati kaasas olema ja parem kui neid pakke on mitu. Ja sobilikud on KÕIK hästi magusad maitsed. Eriline lemmik on Hubba Bubba õunamaitseline näts."