Reklaam sulgub sekundi pärast

LONDONI SÜNDMUSEID KOHAPEAL jälginud Colin: keegi ei rääkinud, mis tegelikult toimus!

Eile Suurbritannia parlamendi juures aset leidnud rünnakus hukkus neli inimest, vigastada sai vähemalt 20. Politsei kinnitusel oli ründajaid vaid üks ning rünnakus kahtlustatav on surnud. Terve päeva sündmuste keerises viibinud Colin ütles Buduaarile, et kohapeal ei saanud keegi aru, mis tegelikult juhtus. 

Eile Suurbritannia parlamendi juures aset leidnud rünnakus hukkus neli inimest, vigastada sai vähemalt 20. Politsei kinnitusel oli ründajaid vaid üks ning rünnakus kahtlustatav on surnud. Terve päeva sündmuste keerises viibinud Colin (perekonnanimi toimetusele teada) ütles Buduaarile, et kohapeal ei saanud keegi aru, mis tegelikult juhtus. 

Sündmuskoha lähedal töötava mehe sõnul ei unusta ta seda päeva kunagi. “Hetkel, kui parlamendihoone juurde relvastatud sõjaväelased saabusid, olime kõik pisut paanikas - esimene mõte, arvestades hetkel maailmas toimuvat, on ju ikka see, et nüüd siis on meie kord terrori all kannatada,” räägib Colin. “Info absoluutselt ei liikunud. Teine asi, mis ei liikunud, oli turistilõksust vaateratas - inimesed olid seal üleval ikka päris pikalt lõksus.” 

“Keegi meist ei teadnud, mis tegelikult juhtus. Helikopterid, raskerelvastuses sõjaväelased, ametnikud igal pool, täiesti tühja koha pealt. Siis vaikselt hakkas infot tulema ja seda kummalisel kombel just läbi sotsiaalmeedia. Keegi ei rääkinud meile, mis toimub,” meenutab mees eilseid sündmusi. 

“Tegelikult läks meil mujal maailmas terrorirünnakute käigus hukkunute arvule mõeldes siiski hästi. Mitte, et ma arvaks, et sellised aktsioonid kuidagi normaalsed oleksid. Lihtsalt mul on endal mitu sõpra, kellele peale vaadates võiks ju arvata, et tegemist on terroristiga, aga tegelikult on nad täiesti normaalsed inimesed nagu sina ja mina. Mind ajab kurjaks mõte, kuidas neid nüüd ühe jobu pärast võibolla viltu vaatama hakatakse.” 

Buduaar.ee