Reklaam sulgub sekundi pärast

LOS ANGELESE kohutav tuletorm: staaride kodud hävivad

Hävituslikku rüüstamistööd tegev metsatulekahju on Ameerika Ühendriikides California osariigis võimust võtnud ning paraku on pidanud oma kodu maha jätma ka paljud maailmakuulsad Hollywoodi staarid. Kim Kardashian West ja Lady Gaga nende hulgas.

Tulekahju on liikunud Malibu, Calabasas'e ja Thousand Oaksi piirkonda ning CNN'i andmetel on peaaaegu täielikult hävinud juba Paradise'i linn.

Californiast on evakueeritud kümneid tuhandeid inimesi - Kim Kardashianile anti kodust lahkumiseks ja asjade pakkimiseks tund aega. Õnneks selgub, et Kimi kodu on antud hetkel siiski ohu alt väljas. Kõik Kardashianite õed on sotsiaalmeediasse teinud postitusi, kus nad palvetavad oma kodu eest ning loodavad, et metsatulekahju suudetakse kontrolli alla saada.

Lady Gaga kirjutas reedel sotsiaalmeedia vahendusel, et ka tema kodu on tulekahju tõttu evakueeritud ning ta ei tea, kas ta enam kunagi sinna tagasi minna saab.

TMZ andmetel on tõsielustaari Caitlyn Jenneri Malibus asuv kodu hävinud - see põles maani maha. Caitlyniga samas piirkonnas elavad ka mitmed teised Hollywoodi staarid, kes kõik on pidanud oma kodudest lahkuma.