Reklaam sulgub sekundi pärast

LUGEJAKIRI: “MEHED, MIKS TE peale seksi enam ühendust ei võta?”

Teinekord satuvad naised kohtama meestega, kes lõpetavad ootamatult suhtlemise ning kaovad orbiidilt. Sagedasti tuleb sellist käitumist ette just peale seksi. Selline teguviis ajab naised hulluks ning tekitab küsimuse: "Miks mehed meile niimoodi teevad?". Sedasi juhtus ka 26-aastase Tallinnast pärit Liisaga.

"Tutvusime Toomasega ühise sõbra sünnipäeval. Ta jäi mulle kohe silma - oli selline pikk, tõmmu, pruunide silmadega nägus mees. Hakkasime juttu rääkima ja vestlus sujus. Meil oli palju ühiseid hobisid ja jututeemasid, piinlikku vaikust ei tekkinud kordagi. Õhtu lõppedes vahetasime kontakte ja mul jäi temast väga meeldiv mulje. Tundsin kohe, et sellest suhtest võib asja saada.

Toomas helistas mulle juba järgmisel päeval ning kutsus kohtama. Käisime kinos ja söömas, õhtu lõppes suudlusega. Õhk meie vahel oli elektrit täis ja ta suudlus... Ta tõesti oskas suudelda. Käisime veel paaril korral väljas ja siis kutsus ta mind juba endale külla - teadagi miks! Võtsin kutse vastu ja jäin meie esimest ühist ööd pikkisilmi ootama. Toomas tundus olevat selline mees, kes teab, mida ta teeb ning ma ei pidanud pettuma. Ta tõesti teadis, mida tegi. 

Pärast seda ühist ööd aga muutus kõik. Ta hakkas mind ignoreerima, eiras mu kõnesid ja sõnumeid. Kui juhtuski telefonile vastama, siis ütles, et tal on kiire ja helistab mulle tagasi. Kuid ta ei teinudki seda. Mehed, miks te sedasi teete? Miks te kasutate meid nii julmalt ära? Kui olete pelgalt seksi peal väljas, siis nii öelgegi. Säästate nii enda kui ka naise aega. Mulle jäi peale seda vahejuhtumit nii halb maitse suhu ning meestest on tükiks ajaks villand!"

Ka Buduaari foorumis on algatatud teema, kus küsitakse, palju on kellelgi olnud olukordi, kus mees peale seksi enam ühendust ei võta või naise vastu huvi ei tunne. 

Kasutaja parc kirjutab: "Enamasti on asi ikkagi kehvas kepis. Enamus naisi arvavad, et on jumalannad voodis, ainuüksi juba siis, kui vaevuvad pikali heitma. Minu tutvusringkonna meesterahvad on olnud igatahes viisakad ja öelnud kohe peale akti, et oli ikka kehvapoolne ja kõnet pole mõtet oodata. Minu arust väga hea lähenemine. Toob neiukese pilvedest alla, jääb ära asjatu kõne lootmine ja võibolla järgmisel vennal läheb paremini ja neiu liigutab ka."

"Khmm... Ma arvan, et päris paljud mehed ei võta ''esimesel kohtamisel voodisse'' tüüpi naistega ühendust, sest ei saa ju tekkida huvi naise vastu, keda on nii kerge kätte saada (mehed armastavad jahipidamist siiski). Jah, nad võivad helistada küll, kui uuesti lõbutseda tahavad, aga sind nad siiski suhtematerjalina ei võtaks," arvab aga kasutaja MrsDodge. 

Loe, mida arvavad teised kasutajad sellisest olukorrast, siit