Reklaam sulgub sekundi pärast

LUGEJAKIRI: “NAISTEPÄEV ON mingi mõttetu päev, et naised jälle kalleid kinke saaks!”

Buduaarile saatis kirja anonüümseks jääda sooviv meesterahvas, kes ei saa aru, mis mõte on naistepäeval. Tema meelest on see üks mõttetu päev, mille on nagunii välja mõelnud lillemüüjad ja firmad, kes soovivad enda kaupa inimestele pähe määrida.

"Olen terve päev vaadanud Instagrami ja Facebooki, kuhu naised üksteise järel panevad üles pilte lilledest ja kinkidest, mis nad täna saanud on. Tundub lausa sedasi, et kui sa täna lillepilte üles ei pannud, siis oled üks mõttetu naine ja su mees ei armasta sind.

Ütlen ausalt, et mina täna enda naisele lilli ega kinki ei viinud. Mille jaoks? Mida ma tõestama pean? Ja kellele? Alles oli sõbrapäev, nüüd naistepäev, järgmiseks tuleb emadepäev... Palju ma neid lilli ja ehteid õigupoolest viima pean? 

Ma ei saa üldse aru, kes selle mõttetu naistepäeva välja mõelnud on? Nagunii keegi lillemüüja või firma, et saaks enda kaupa pähe määrida. Kas sellest siis ei piisa, et ma oma naist armastan ja talle kord aastas sünnipäevaks lilli ja kingi viin? Mu rahakott pole ka kummist, et iga kuu jaksaks kalleid lõhnaõlisid ja ehteid osta.

Meie, mehed, ju ei palu, et meile kogu aeg lilli ja ehteid toodaks, mis siis teil, naistel viga on, et teile neid kogu aeg tooma peab ja kui ei too, siis oled paha ja ei armasta. Ega lilled ja kallid kingid, siis armastust ju ei näita!"

 

Buduaarile anonüümne mees