Reklaam sulgub sekundi pärast

LUGEJAKIRI: “ON ALLES tõbras! Baarist leitud mees oli tegelikult abielus!”

Uue inimesega tutvudes on väga keeruline aru saada, kas ta ikka on vallaline või mitte. Seda enam, et uue inimesega kohtudes ei pruugi inimesed ausad olla ning kui meeles on mõlkumas üheöösuhe, siis varjatakse oma suhtestaatust meelega. Mida siis teha, kui avastad, et mees, kelle vastu sul huvi tekkis, on tegelikult abielus? Nii juhtus Buduaarile kirja saatnud Katrega. 

"Tutvusin endast kuus aastat vanema mehega baaris. Jutt klappis ja meil oli palju ühiseid huvisid. Ta rääkis oma traumaatilisest lapsepõlvest ja ka teisi isiklikke asju (mille kohta ma nüüd kahtlustan, et ta valetas mulle). 

Suudlesime ja kallistasime üsna palju, kuid mees nagu hoidis ennast tagasi. Ta tegi mulle jooke välja ning soovis võimalikult ruttu baarist lahkuda. Üks hetk küsiski ta minult, kas olen nõus tema juurde edasi minema. Ma olin nõus. Taksos selgus, et lähme tema venna ja tolle naise juurde, kes on hetkel puhkusel ja kelle juures mees mingitel kummalistel põhjustel peatub. 

See tekitas minus küll natukene kahtlust, kuid kuna olin juba parajalt purjus, siis ei jaksanud ma selle üle rohkem mõtiskleda. Ülejäänud õhtu sujus rääkides ja veel juues. Tundsin, et temas on midagi kahtlast, aga ma ei saanud aru, mis see täpselt on. Kui hakkasime magama minema, üritas ta korduvalt mult seksi saada, kuid ma keeldusin. Hommikul läksin koju. 

Mind jäi aga mehe käitumine painama ja naiselik vaist ütles, et midagi on valesti. Otsisin ta väikese vaevaga sotsiaalmeediast üles ja mis siis selgus... Facebookist selgus, et ta on abielus ja elab kõnealuses majas koos naisega, kes on hetkel puhkusel. 

Ma ei tea nüüd, mida edasi teha. Mida teie teeksite? Kas kirjutaksite sellele naisele tema mehe seiklusest või unustaksite kogu loo ja laseksite sellel olla? Ühest küljest on naisel ju õigus teada, et ta on abielus valeliku tõpraga. Samas olen kuulnud, et lõpuks jääb sõnumitooja ise süüdi ja mees peseb end kogu süüst puhtaks. Äkki on keegi samasuguses olukorras olnud ja oskab mind aidata?"

 

Buduaarile Katrelt