Reklaam sulgub sekundi pärast

LUGEJAKIRI: TEESKLEN ORGASMI, et mees mind rahule jätaks!

Öeldakse, et seks on nagu pitsa: ka halb pitsa on tegelikult hea. Ilmselt polnud selle väite leiutajal nii nukrat kogemust nagu Buduaarile kirjutanud Liinal. Nimelt selgub Liina kirjast, et selleks, et mees ta rahule jätaks, peab naine iga kord orgasmi teesklema.

"Ma ei mõista, miks peab suhtes ilmtingimata seksi harrastama? Intiimne saab ju ka teistmoodi olla. Minu elukaaslane soovib iga päev seksida ja ta ei võta minu soove üldse arvesse. Saan paar päeva rahus olla vaid siis, kui mul on päevad või põletik. Ja seda ka maksimaalselt paar päeva ja siis ta tuleb jälle lunima.

Kui "armatseme", teesklen iga kord orgasmi - ainult sedasi saab seks ükskord läbi. Tean, et kui ma ei saa, siis on tüli jälle majas. Või siis mees imeb ja nühib nii kaua, kuni arvab, et ma olen orgasmi saanud.

Ma ei tea, mida teha... Tundub, et olen tema jaoks justkui auk, kus oma paha tuju välja elada.

Kui oled üritanud talle nõu anda, kuidas mulle orgasmi teha, siis ma tunnen piinlikkust. Pealegi, see kõik on nii aeglane ja ma pean liiga palju tööd tegema. Meelsamini lähen peale sessiooni duši alla ja rahuldan ennast ise. Rahus ja üksindudes, vaid selleks, et kogu pinge minust kaoks ja saaksin uinuda. 

Miks mehed sellised on? Kas tõesti on nii raske naise soove kuulata ja võtta aega, et ka temake orgasmi saaks?"

Buduaarile Liinalt