Reklaam sulgub sekundi pärast

LUISA RÕIVAS avalikustas, mida ta Jüri Ratasest tegelikult arvab

Taavi Rõivase abikaasa Luisa otsustas teha avaliku postituse seoses suure segadusega Eesti poliitmaastikul. Ei ole enam uudis, et Keskerakond praeguse peaministri Jüri Ratasega eesotsas keeldus Reformierakonna pakkumisest. Küll aga plaanib Keskerakond nüüd juba EKRE-ga küljed kokku panna ning see lüke on meedia tõeliselt kihama pannud.

Luisa kirjutab: "Hetkel jääb mulle mulje, et Jüri Ratas ütles nii, et teda ei huvita Eesti tulevik või koalitsiooni moodustamine, vaid võim ja Stenbocki maja võtmed ning kabinetis asuv ebamugav (uskuge mind, see on ebamugav, oleme Miinaga koos seal istuda proovinud) Pätsu-aegne tool. Teda ei huvita Eesti rahvas, vaid tema valijad. Vene rahvusest inimesed teda ka ei paista sümpatiseerivat, küll aga vene valijad. Nüüd järsku on Keskerakonnale olulised aga need EKRE valijad ja neile lubatud valimislubadused, sest nende abil on võimalik korvpall kaenlas Stenbockis korvpalli edasi mängida. Natuke üksteist nügides nagu selles mängus kombeks, tasuta busse ja muid toredaid asju jagada, noh vähemalt seni kuni keegi majandusministeeriumis lõpuks taas Exceli lahti lööb ja arvutab, aru saab, et ai kurjam, ega tegelikult meil ammu juba raha ei ole. 

Ma isegi natuke juba ootan, et millal see Jüri “see on maailma parim valitsus ja parim Eesti mida ma hetkel loon” tegutsema hakkab, sest siis alles hakkab “pulli” saama. Kajale igaljuhul palju õnne veelkord selle mega tulemuse puhul. Rahvas on öelnud, et ta sobiks kenasti Eestile peaministriks, mida ei saa Jüri kohta, ei sel ega ka eelmistel valimistel öelda."

Loe täispikka postitust Luisa Facebooki lehelt siin