Reklaam sulgub sekundi pärast

LUISA RÕIVAS NETIKOMMENTAATORITEST: “Me risustavat Eestit oma lastega!”

Lauljatar Luisa Rõivas võttis ajendatuna hiljutisest telesaatest "Radar," kus oli juttu vihakõne levikust Eestis, sotsiaalmeedias sõna anonüümsete kommentaatorite teemal. Naine tõi ühe näite selle kohta, mida anonüümsuse taha pugevad inimesed tema ja abikaasa Taavi Rõivase perelisa uudisest arvavad.

"Üks pigem leebe näide teemal Luisa ja Taavi Rõivas saavad perelisa. Sellest räigem minu enda meelest oli arvamus, et me Eestit risustama oleme asunud oma lastega. Mul ei ole kombeks neid kommentaare lugeda, aga eile peale “Vihkav Eesti” lugu piilusin detsembris ilmunud Kroonika kommentaariumisse. Inimestel peab ikka palju vaba aega olema.

Tubli ja julge lugu Eeva Esse poolt. Imestasin ka kommenteerijate arvu üle hiljutise “uudise” osas kus ma metatasandil oma rinnahoidja värvi, Tanelii kõrvarõngad ja Taavi sinise lipsu harmoneeruma olin pannud. Selle “sisutiheda” uudisloo kommentaare oli 151.

Ja nõustun Mihkel Rauaga, et nendest kommentaariumitest tasubki eemale hoida - nii tagame iseendale tervemad närvid. Tavaliselt olen palunud ajakirjanikul, kui on soovitud meie perega intervjuud teha kommentaariumeid mitte avada. Sel korral unustasin.

Kuna ma olen ka suur #kiusamisvabakooli fänn, siis panen ka südamele, et vihakmine kasvatab vihkamist ja vastupidi. Kui kodus eeskuju näidata, et koledustega võib teise inimese peal end välja elada, siis õpib ka pisike inimene nõnda käituma koolis, lasteaias või trennis tehes paljudele haiget," kirjutas ta enda Facebooki lehele.