Reklaam sulgub sekundi pärast

MAAGILISED KÄEPAELAD – hea mõte jõulukingituseks!

Kaitsvad ja energiavälja tugevdavad kristallist käepaelad sobivad igapäevaseks kandmiseks kõikidele, võimendades tervendavat puudutust ning kaitstes energiavälja soovimatute mõjude eest. Lisaks sellele näevad need ka väga kaunid välja ning sobivad ideaalselt jõulukingituseks näiteks sõbrannale, emale, vanaemale või kellele ise soovid. Kivide mõjude pikemad kirjeldused ja kuidas neid kanda või kasutada leiad piltidele või nimetustele klikates ja lisavalikut leiad veebipoest Valgusesaar.com.

Roosast kvartsist 10 mm kividega käepael 

See käepael kingi sõbrannale, kellel ei ole boyfriend’i, sest roosa kvarts hakkab armastust ligi tõmbama.

Hind: 7,99 €

 

Ametüstide ja pärlitega käevõru
Kui sul on plaanis pidžaamapidu pidada, siis kandke öösel just seda käepaela, sest ametüstist kivikesed aitavad teil oma unenägusid meeles pidada. Kui hommikul ärkate, saate neid üksteisega jagada.

Hind: 5,99 €


Küaniidist kivikestega käepael
Soovid teada, kas sa meeldid oma crush’ile? Kingi talle see äge sinine küaniidikividega käepeal, sest see paneb teda tõde rääkima. Good luck!

 

Hind: 7,99 €

 

Fluoriidist põimitud käepael
Fluoriit aitab õppimisele kaasa, sest parandab mälu. Kingi see sõbrannale, et tal oleks kergem rasketeks kontrolltöödeks õppida.

Hind: 9,99 €

 

 

Tiigrisilmast kivikestega käepael
See käepael sobib ideaalselt kingituseks tublile isale, sest tiigrisilm näeb esiteks äge välja ning aitab olla enesekindlam ja teisi inimesi paremini mõista. Oleks ju tore, kui su paps lõpuks ometi sinust aru saaks, eks ole?!

Hind: 2,99 €

 

Kollasest nefriidist kivikestega käepael
Oled reisile minemas või keegi su lähedastest elab välismaal? Siis kingi talle ilus kollane käepael, sest see kaitseb ükskõik millise ohu korral.

Hind: 4,77 €

 

 

Aventuriinist kahekordne kristallkäepael
See roheline käepael sobib kingiks kõigile, kelle ellu oleks vaja veidi rõõmu ja harmooniat. Alati on võimalus endale kingitusi teha, kui koolistress üle pea kasvab

Hind: 4,99 €