Reklaam sulgub sekundi pärast

MAAILMA IDENTSEIMAD KAKSIKUD tahavad abielluda sama mehega

Austraaliast pärit Anna ja Lucy DeCinque on jälle kord oma erilise eluviisiga ajalehtede kaanele pääsenud. 33-aastased maailma kõige identsemaks kaksikuteks tituleeritud Anna ja Lucy teevad kõike koos ning jagavad lausa vooditki sama mehega. Ben Byrne ja kaksikõed kohtusid 2012.aastal Facebooki vahendusel, kirjutab Ilta Sanomat. 

Kaksikud tahavad abielluda sama mehega, kuid Austraalia seadus keelab sellise asja. Seetõttu pöördusid Anna ja Lucy tuntud telesaate poole. Õed külastasid "Hughesy, We Have a Problem" telesaadet, kus rääkisid avameelselt oma elust saatejuht Dave Hughesile, kes üritab inimeste probleeme lahendada. 

Anna ja Lucy rääkisid, et teevad kõike täpselt samamoodi. Ka naiste argirutiinid nõuavad täpsust. Nad kaaluvad iga oma suutäit ja loevad päeva jooksul tarbitud kaloreid väga hoolikalt. Kaksikute kehakaal peab täpselt sama püsima, et nad võimalikult sarnased välja näeksid. 

"Portsjonid peavad täpselt sama suured olema. Ka vett joome millimeetri täpsusega. Kui teist pole meie kõrval, siis meid pole justkui olemas. Kui Anna kõnnib päeva jooksul paar meetrit rohkem kui mina, siis ma pean päeva lõpuks sama palju kõndima. Me peame kulutama sama arvu kaloreid," rääkis Lucy. 

Kaksikud kinnitavad, et elu sama mehega toimib ideaalselt. Nad olid kohe alguses Benile selgitanud, et suhe vaid ühega neist on võimatu ja mees oli sellest aru saanud, sest on ka ise kaksik. 

Samuti avaldasid nad, et pole Beni tähelepanu pärast teineteise peale sugugi kadedad. 

"Kui mu õde suudleb Beniga, siis koheselt suudleb Ben ka minuga. Me pole teineteise peale kadedad. Magame kõik samas voodis, kuid me ei harrasta kolmekaid. Mõndade inimeste meelest on sama voodi jagamine rõve, aga meie puhul see toimib," paljastasid Anna ja Lucy.